, , ,

Terminal mobil Datalogic Memor K


  • Logistica
  • Productie
  • Retail
SKU/PN: 946000001

Caracteristici generale

Un partener de încredere în activitatea de zi cu zi
Acest dispozitiv de captură de date pe care îl poți lua în buzunar peste tot este un ajutor esențial, indiferent dacă te afli în zona de lucru sau în spate, ocupându-te de recepție în depozit. Memor K este cel mai nou membru al gamei de dispozitive PDA cu mare succes comercial. Este disponibil la un preț convenabil și este echipat cu o tastatură fizică, pentru a-l putea utiliza în orice mediu de lucru și pentru orice aplicație. Deși este mic și îți încape lejer în buzunar, este extrem de puternic. Datorită procesorului octa-core puternic, de 2 GHz și memoriei de 3 GB, Memor K îți permite rularea confortabilă a celor mai complexe aplicații. Datorită specificațiilor de cel mai înalt nivel la categoria sa și dimensiunilor reduse, Memor K îți permite dotarea întregului personal cu un singur echipament.

Utilizare fără efort în orice mediu de lucru
Tastatura fizică te ajută să îți mărești productivitatea, fiind iluminată din spate și permițându-ți introducerea foarte rapidă de date. Orice aplicație de captură de date este posibilă. În retail , poate fi vorba de inventar, verificarea prețurilor, vânzare asistată, și POS mobil. În transporturi și logistică, poate fi utilizat pentru urmărirea bunurilor, precum și pentru colectare/ambalare și expediție/recepție. În producție, pentru fabricație și controlul calității, precum și pentru urmărire și localizare. În sfârșit, în domeniul sănătății publice, poate fi folosit pentru aplicații la patul pacientului, precum și în farmacie și în laborator. Datorită ecranului mare, de 4 inch poți vizualiza cu ușurință și lucra cu aplicațiile. Combinația dintre cele două butoane laterale configurabile de utilizator, designul ergonomic și echilibrat, gradul de protecție IP54 și rezistența la cădere de la 1,2 m îl recomandă drept echipamentul ideal pentru folosirea cu o singură mână.

Un echipament puternic mereu la dispoziție
Deși Memor K este disponibil la un preț de intrare de gamă, are toate datele unui adevărat campion, fiind comparabil cu PDA-urile de top. Procesorul octa-core de 2 GHz și memoria de 3 GB îi asigură puterea necesară pentru rularea fără sincope a celor mai complexe aplicații și pentru efectuarea de operațiuni multiple simultan. Vine la pachet cu sistemul de operare Android 9, devenit standard în domeniu, pentru o experiență în utilizare de cel mai înalt nivel la categoria sa. Nu ai de ce să te îngrijorezi că rămâi fără spațiu de stocare, deoarece ai la dispoziție un slot pentru un card de memorie micro SD pentru până la 64 GB de memorie suplimentară. Bateria reîncărcabilă de 3800 mAh are o durată de funcționare care acoperă operarea continuă pe parcursul oricărei ture, aceasta putând fi, în plus, înlocuită foarte simplu la începutul următoarei ture.

Lucrezi mai inteligent cu un PDA de top
Memor K este prevăzut cu SoftSpot, tehnologia brevetată Datalogic care permite definirea de către utilizator a unui „buton de acționare glisant” care poate fi amplasat în poziția cea mai comodă pe ecranul tactil mare. Astfel, ai la dispoziție o metodă simplă de activare a oricărei aplicații, precum și de acționare a cititorului de coduri de bare 2D de tip imager/camerei de 8 MP de pe spatele echipamentului. Camera este deosebit de utilă, dacă ai nevoie de imagini pentru documentarea reparațiilor, constatarea daunelor sau a stării produselor. Nu este nevoie să transferi date prin cablu Ethernet, deoarece Memor K dispune de conexiune încorporată Wi-Fi 802.11ac. Încărcarea se realizează simplu cu ajutorul portului de încărcare USB-C care poate fi folosit independent sau în cadrul unui suport de încărcare. Datorită avantajelor furnizate de toate aceste tehnologii, Memor K este printre vedetele de pe piața aglomerată a PDA-urilor.

Downloads