Optimizează fluxul activității
tale logistice cu ajutorul automatizărilor industriale oferite de specialiștii noștri!

Automatizările industriale reprezintă soluții complexe pentru eficientizarea proceselor, simplificarea colectării datelor și prevenirea întreruperii activității. Soluțiile de automatizare sunt destinate atât depozitelor mari din cadrul firmelor care realizează și activități logisitice, cât și a celor de tip third party, ce oferă servicii logistice integrate.

Vrei să afli primul în ce proiecte mai suntem implicați? Abonează-te la newsletter!

Abonare la newsletter
Sunt de acord cu Notificarea de prelucrare a datelor cu caracter personal.  Informatii suplimentare  aici.

Soluțiile de automatizări industriale devin esențiale
pentru activitatea depozitelor mari, în condițiile dinamicii pieței logistice.
De acum poți furniza servicii îmbunătățite la prețuri mai avantajoase!

Automatizările industriale eficientizează operațiunile din depozit, susțin creșterea
productivității angajaților, accelerează timpul de livrare, sporesc numărul de comenzi procesate
pe zi, elimină deplasările în depozit și reduc considerabil erorile în proces.

Care sunt cele mai importante
automatizări industriale pentru depozitele mari?

LINII CONVEIOARE

 • Sistemele integrate scalabile și inteligente permit realizarea rapidă a operațiunilor de transportare într-un depozit de logistică, cu ajutorul unei singure soluții software.
 • Implementarea unei soluții de linii conveioare asigură îmbunătățirea acurateții comenzilor, productivitatea angajaților și eficiența fluxului operațional, reducând astfel timpul de livrare de la zile la ore.

LINII DE SORTARE

 • Sistemele inteligente de sortare asigură manipularea produselor în mod corespunzător, direcționând pachetele pentru livrare în funcție de domeniu, dimensiune, destinație sau orice alt criteriu prestabilit.
 • Smart Sorting Lines permite organizarea eficientă a lanțului de aprovizionare, pentru distribuirea unui volum ridicat de comenzi în timp record și reducând substanțial erorile umane.

ROBOȚI INDUSTRIALI

 • Robotizările automatizează task-urile repetitive din depozit. Într-un mediu economic din ce în ce mai imprevizibil oferă scalabilitate în procesarea comenzilor.
 • Unul dintre principalele avantaje ale utilizării roboților industriali este faptul că permit realocarea angajaților către task-uri care implică mai mult competențe umane.

PICK BY VOICE

 • Smart Voice Picking reprezintă o soluție vocală bazată pe tehnologia Ivanti, ce asigură suport eficient operatorilor la nivelul fiecărui proces logistic, de la picking comenzi până la controlul calității și încărcarea camioanelor pentru livrare.
 • Scopul implementării Pick by Voice în depozitele mari este de a optimiza costurile și de a crește productivitatea operatorilor și astfel fluxul activității la nivelul întregului business.

PICK TO LIGHT

 • Soluția Pick to Light este un sistem modern de automatizare a activității logistice, iar funcționarea acesteia se bazează pe ghidarea vizuală a operatorului din depozit pentru fluidizarea procesului de picking comenzi.
 • Scopul implementării Pick to Light este de a accelera viteza în picking-ul comenzilor și de a elimina erorilor din operațiunile din depozit, sporind productivitatea angajaților de până la 10 ori/operator.

PROOF OF DELIVERY

 • Smart.Proof of Delivery reprezintă o soluţie completă pentru automatizarea procesului de livrare, prin culegerea automată a datelor și crearea în timp real a documentației digitală pentru livrare.
 • Prin integrarea acestei soluții moderne de confirmare a livrării, poate fi gestionat și urmărit traseul de livrare pentru eficientizarea operațiunilor și asigurarea transparenței proceselor.

Care sunt cele mai importante beneficii ale automatizărilor industriale pentru depozitele mari?

Creștere a productivității și reducerea costurilor:

Integrând în cadrul soluțiilor utilizate automatizări industriale personalizabile, veți observa o scădere a costurilor logistice, dar și îmbunătățiri rapide ale operațiunilor și proceselor, care determină optimizarea productivității angajaților atât pentru colectarea, sortarea, cât și livrarea în timp accelerat a comenzilor.

Precizie operațională și reducerea erorilor:

Implementarea unor soluții mobile pentru automatizări industriale este ușor de configurat și de utilizat în activitatea zilnică a personalului din depozit și reduce substanțial erorile cauzate colectarea datelor pe hârtie și de activitățile desfășurate manual în zonele de pick-up sau livrare.

Viteză și scalabilitate:

Soluțiile software configurabile pentru automatizarea activității depozitelor mari sunt flexibile și pot fi integrate cu sistemele existente. Implementarea automatizărilor industriale permite optimizarea utilizării spațiului și resurselor, însă totodată și creșterea eficienței și a vitezei de lucru în depozit.

Îmbunătățire a profitabilității:

Investiția pentru integrarea tehnologiilor inovatoare de automatizare a depozitelor este recuperată rapid, iar utilizarea acestor soluții mobile asigură o mai mare agilitate în managementul activității depozitului: optimizarea utilizării resurselor și colectarea unor informații precise pentru creșterea profitabilității.

Analiză și control:

Soluțiile software de automatizare a depozitelor mari contribuie la îmbunătățirea calității informațiilor introduse și a operațiunilor efectuate. Utilizarea funcțiilor complexe de colectare a datelor din cadrul tuturor proceselor din depozit permite planificarea resurselor și fundamentarea deciziilor de business.

Responsabilitate și sustenabilitate:

Realizarea obiectivului de zero emisii în industrie ar putea fi atinsă inclusiv prin implementarea unor tehnologii de ultimă generație pentru automatizarea depozitelor. Astfel, poate fi redusă poluarea fonică, iar prestarea unor servicii mai ecologice și mai responsabile este susținută concomitent de reducerea substanțială a utilizării hârtiei.

Cum funcționează automatizările industriale pentru depozitele mari?

Testimoniale – Ce spun clienții despre noi

„Rapiditatea cu care au răspuns tuturor solicitărilor noastre, profesionalismul în oferirea de soluții personalizate pentru proiectele noastre de logistică, precum și calitatea produselor și a echipei de specialiști cu care am colaborat sunt argumentele pentru care putem spune, fără rezerve, că SmartID este un partener de încredere cu care am colaborat în ultimii 8 ani și alături de care ne-am dezvoltat și pe care ne-am putut baza în orice moment. ”

Cristina Bîrsan, Director achiziții Aquila Part Prod Com

„Colaborăm extrem de bine cu SmartID de mulți ani. Îi apreciem în mod deosebit pentru flexibilitatea și promptitudinea cu care ne furnizează soluțiile și echipamentele de care avem nevoie.”

Emanuel Prichici, Director logistică și IT Quehenberger Logistics

Smart ID oferă asistență tehnică ușor accesibilă:

Permite monitorizarea facilă a echipamentului și software-ului;
Include funcţii flexibile de service și intervenţii minime de securitate;
Integrează o aplicaţie nativă POS şi mod POS;
Oferă posibilități de personalizare în funcţie de reglementările aplicabile industriei.

Resurse

Solicită expertiza consultantului pentru soluțiile de automatizări industriale

  Informaţii suplimentare aici.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube