Showing all 5 results

Ce avantaje aduc aplicatoarele de etichete?

În principalele sectoare de activitate și, mai nou, chiar și în cel de e-commerce, trebuie respectate cerințe din ce în ce mai dure în ceea ce privește modul de etichetare. În acest context, adesea sistemele tradiționale de etichetare, cauzează blocaje în activitatea companiei.
Cu ajutorul investiției în aplicatoare etichete se elimină complet acest inconvenient, procesul de etichetare devine mai rapid, mai eficient și totodată mai precis. Spre deosebire de etichetarea clasică, aplicatoarele de etichete moderne încorporează tehnologii de ultimă generație, ce elimină complet erorile de etichetare, și astfel sunt evitate costurile adiționale. În portofoliul nostru puteți găsi o gamă largă de aplicatoare etichete performante, ce corespund perfect nevoilor de etichetare din orice industrie. Aveți nevoie de asuport pentru a alege aplicatoare etichete? Consultanții noștri sunt doar la un click distanță!

Ce aplicatoare de etichete puteți găsi în oferta IDmag.ro?

În portofoliul nostru există o gamă largă de modele, aplicatoare de etichete performante, ce se pliază perfect pe exigențele standardelor moderne de etichetare din cadrul domeniilor de logistică și producție. Unul dintre brand-urile consacrate de aplicatoare de etichete din portofoliul nostru este Evolabel. Pentru un plus de eficiență, se pot lua în calcul și aplicatoare automate etichete. Astfel, din proces sunt eliminate erorile, factorului uman, asiguraând o eficiență mult mai ridicat, dar și o precizie mult îmbunătățită.


Link-uri rapide: Aparate etichete, Marcator laser


  • Logistica
  • Productie