, ,

Aplicator etichete Evolabel QuickTamp


  • Logistica
  • Productie
SKU/PN: K100306
SKU/PN: K100307
SKU/PN: K100308
SKU/PN: K100309

Caracteristici generale

Sectorul de e-commerce impune cerințe din ce în ce mai mari în domeniul etichetării, iar furnizorii de vârf în domeniul soluțiilor pentru depozite și centre de distribuție au constatat că sistemele convenționale de imprimare și aplicare de etichete creează blocaje în activitate. Evolabel elimină aceste blocaje cu

QuickTamp – sistemul simplu și rapid de etichetare pentru logistică.

Aplicatorul rapid și flexibil folosește soluția unică de aplicare de etichete cu braț tactil de la Evolabel. Mișcarea este monitorizată și controlată constant, astfel încât sistemul prezintă siguranță maximă în utilizare, inclusiv în situațiile în care un obiect străin intră accidental în raza sa de acțiune. Dacă mișcarea este obstrucționată, sistemul se oprește imediat și emite un semnal de alarmă sau o avertizare.

Brațul de fibră de carbon, acționat de un motor pas cu pas controlat de un codificator cu impulsuri și prevăzut cu o placă de aplicare brevetată, fabricată prin imprimare 3D, se mișcă rapid și aplică eticheta cu înaltă precizie. Un senzor de măsurare a înălțimii simplifică instalarea și asigură aplicarea etichetei în poziția corectă, chiar dacă înălțimea ambalajului se modifică aleatoriu, în condițiile în care viteza benzii transportoare poate atinge 80 m/min.

Downloads