, ,

Aplicator etichete Evolabel Wipe G2


  • Logistica
  • Productie
SKU/PN: K101125
SKU/PN: K101150
SKU/PN: K101175
SKU/PN: K101200
SKU/PN: K101250
SKU/PN: K101350

Caracteristici generale

Aplicatorul de etichete Evolabel Wipe G2 este proiectat pentru aplicarea cu mare viteză a 2 etichete pe laturile adiacente ale unei cutii sau pe partea frontală, partea laterală, partea superioară sau partea din spate a cutiei. De asemenea, este soluția perfectă pentru aplicarea de etichete care trec peste marginea amabalajului, o parte a etichetei fiind aplicată pe partea din față, iar cealaltă pe partea superioară sau pe partea laterală a cutiei.

Brațul tactil unic nu detectează doar produsul pentru aplicarea perfectă a etichetei, ci și orice obstacol care îi obstrucționează cursa, astfel încât operatorul să poată lucra în condiții de siguranță completă. De asemenea, permite etichetarea rapidă și cu precizie chiar și în cazul produselor foarte ușoare, atât pe laturile adiacente, cât și cu trecere peste margine. Mișcarea de rotație este aliniată la direcția de imprimare, ceea ce permite aplicarea de etichete cu o lungime de peste 300 mm.

Aplicarea de etichete pe partea frontală, partea din spate, partea laterală a ambalajului sau cu trecere peste margine

Brațul și placa de aplicare care ține eticheta cu ajutorul sistemului cu vid pot fi reglate în orice unghi, până la 200 de grade.

Brațul aplicatorului, acționat de un motor pas cu pas controlat de un codificator cu impulsuri, asigură aplicarea simplă a etichetelor pe două laturi adiacente, inclusiv cu trecere peste margine. De asemenea, este o soluție perfectă pentru aplicarea de etichete pe suprafețe curbate, de forma unui tambur.

Aplicatorul Wipe G2 este compatibil cu toate modelele de imprimante Evolabel, de la D43 la T63.

Siguranță completă pentru utilizator

Brațul stabilizat cu fibră de carbon, cu greutate mică, fabricat prin imprimare 3D și acționat de un motor pas cu pas controlat de un codificator, detectează contactul cu produsul și, mai mult decât atât, detectează prezența obiectelor străine, de exemplu, a degetului operatorului, pe traiectoria sa. Astfel, se elimină riscul de strivire.

La fel ca toate celelalte aplicatoare Evolabel, Wipe G2 se îndepărtează automat de capul de imprimare, în poziția de service, pentru a permite accesul în vederea înlocuirii hârtiei/ribonului, respectiv pentru curățarea capului de imprimare.

Downloads