, ,

Aplicator etichete Evolabel Wipe90 G2


  • Logistica
  • Productie
SKU/PN: evolabel_wipe90_g2_200
SKU/PN: evolabel_wipe90_g2_250
SKU/PN: evolabel_wipe90_g2_400
SKU/PN: evolabel_wipe90_alt_g2_200
SKU/PN: evolabel_wipe90_alt_g2_250
SKU/PN: evolabel_wipe90_alt_g2_400

Caracteristici generale

Aplicatorul Evolabel Wipe90 G2 permite aplicarea rapidă, precisă și sigură de etichete pe o parte sau două parți ale unei cutii. Brațul tactil unic nu detectează doar produsul pentru aplicarea perfectă a etichetei, ci și orice obstacol care îi obstrucționează cursa, astfel încât operatorul să poată lucra în condiții de siguranță completă. De asemenea, permite etichetarea precisă chiar și în cazul produselor foarte ușoare, atât pe laturile adiacente, cât și cu trecere peste margine. Datorită utilizării simple și fiabilității, Wipe90 G2 este adecvat pentru sectoarele de producție și centrele logistice automatizate.

Sistemul se rotește rapid cu 90 de grade față de direcția de imprimare, ceea ce îl recomandă drept soluția ideală pentru aplicarea de etichete înguste, cu viteză și precizie ridicate. Datorită funcției de determinare a poziție preaplicare este posibilă poziționarea foarte precisă a etichetelor chiar și la viteze mari. Pentru acest aplicator se pot folosi etichete cu dimensiuni cuprinse între 30×20 mm și 178×150 mm.

Aplicarea de etichete pe laturile adiacente sau cu trecere peste margine

Brațul aplicatorului, acționat de un motor pas cu pas controlat de un codificator cu impulsuri, asigură aplicarea simplă a etichetelor pe două laturi adiacente, inclusiv cu trecere peste margine. Funcția Profil din software permite alocarea de diverse cerințe de etichetare (de exemplu, aplicare numai față și aplicare față+lateral) pentru anumite produse. Aplicatorul Wipe90 G2 este compatibil cu toate modelele de imprimante Evolabel, de la D43 la T63.

Flexibilitate maximă

Brațul stabilizat cu fibră de carbon, cu greutate mică, produs prin imprimare 3D este disponibil în diverse versiuni de lungime: de la 200 mm la 400 mm. Aplicatorul Wipe90 G2 poate fi montat pentru aplicarea de etichete pe produse, în funcție de direcția de deplasare a acestora, de la dreapta la stânga sau de la stânga la dreapta. De asemenea, cursa poate fi reglată la 180 de grade în vederea simplificării etichetării pentru anumite aplicații.

Downloads