, ,

Aplicator etichete paleti Evolabel FlexWipe


  • Logistica
  • Productie
SKU/PN: evolabel_flexwipe

Caracteristici generale

Sistemul de etichetare pentru paleți Evolabel FlexWipe revoluționează etichetarea convențională a paleților.

Acum poți renunța la ideea că un sistem de etichetare este: periculos, greu de utilizat, voluminos, lent și costisitor, deoarece caracteristicile Evolabel FlexWipe sunt: complet sigur, ușor de utilizat, compact, rapid și rentabil.

Siguranță sporită – brațul tactil unic elimină orice risc de prindere și strivire între brațul mobil al aplicatorului și imprimantă sau palet. În cazul în care detectează prezența mâinii operatorului, brațul acționat de un motor pas cu pas se oprește, iar sistemul generează o alarmă. Brațul tactil, împreună cu mecanismul pivotant elimină necesitatea unui sistem de siguranță costisitor. Pe lângă avantaje precum reducerea costurilor și ocuparea unei suprafețe reduse, sistemul permite, de asemenea, accesul direct și rapid al operatorului. Rola de etichete poate fi înlocuită în 20 de secunde și durează doar un minut pentru a înlocui capul sau rola de imprimare, dacă este necesar.

Aplicarea de etichete pe partea din față, pe partea laterală și pe partea din spate a paletului

Funcția free motion apply (în curs de brevetare) permite aplicarea de etichete pe două laturi adiacente ale paletului (lateral+față sau lateral+spate) într-un interval de 12 secunde, fără modificarea configurației. Este inclusă validarea tuturor codurilor de bare de pe eticheta GS1 SSCC. Sistemul FlexWipe permite aplicarea de etichete pe trei laturi, fără ca paletul să se oprească, în cazul în care nu este necesară scanarea de verificare.

Downloads