, ,

BarTender Starter Edition


  • Logistica
  • Productie
  • Retail
  • Sanatate
  • Utilitati
SKU/PN: BTS-1
SKU/PN: BTS-2
SKU/PN: BTS-3
SKU/PN: BTS-1-3YR
SKU/PN: BTS-2-3YR
SKU/PN: BTS-3-3YR
SKU/PN: BTS-PRT
SKU/PN: BTS-APP

Caracteristici generale

BarTender îți permite să te bucuri de următoarele beneficii pe tot parcursul ciclului de etichetare:

  • Reducerea costurilor de operare: implementare mai rapidă, necesitând mai puține resurse tehnice
  • Creșterea calității: funcții de design și gestionare de etichete, de calitate comercială
  • Reducerea întreruperilor neplanificate în activitate: tehnologie testată, fiabilă și robustă
  • Creșterea eficienței: integrare flexibilă și adaptabilă, configurare ușoară în funcție de tehnologiile și procesele existente
  • Susținerea creșterii companiei: funcții și posibilități care susțin în mod direct inițiativele de dezvoltare a afacerilor

BarTender poate fi adaptat și configurat în funcție de necesitățile utilizatorilor, oferind compatibilitate și posibilități avansate în ceea ce privește integrarea cu sistemele existente și viitoare ale companiei. Interfața de utilizare familiară a BarTender îți oferă funcții integrate, avansate pe tot parcursul procesului de etichetare, de la design, integrare și automatizare până la gestionare.

Principalele funcții:

BarTender Designer: creezi într-un mod simplu, flexibil și eficient modele de etichete și documente care simplifică gestionarea și maximizează performanțele de imprimare.

Intelligent Templates: imprimi combinații infinite de date și modele de etichete dintr-un singur fișier. Implementezi imediat modificările la nivelul întregii organizații pentru a face față schimbărilor din piață și din domeniul de reglementare.

Integrare cu sistemele existente: integrare cu orice sisteme ERP, WMS, MES sau comerciale pentru automatizarea imprimării de etichete și documente, reducerea erorilor și creșterea eficienței.

Imprimare și aprobare a fluxurilor de lucru prin internet, oriunde și oricând: imprimi și aprobi fluxurile de lucru în mod securizat din orice browser instalat pe orice dispozitiv.

Gestionare centralizată a documentelor: gestionezi documentele BarTender, creezi fluxuri de lucru, configurezi opțiunile de securitate, aloci roluri, ai la dispoziție înregistrări și istoric complet al proceselor pentru audituri, inclusiv în ceea ce privește semnăturile electronice, urmărirea modificărilor documentelor și acces la reviziile anterioare ale documentelor.

Industrii

Lanțul de aprovizionare: BarTender permite standardizarea proceselor de etichetare la nivelul lanțului de aprovizionare, prin crearea de dubluri digitale (digital twins), pentru interoperabilitate, transparență și rapiditate.

Industria chimică : producătorii, distribuitorii și importatorii din industria chimică din întreaga lume se bazează pe BarTender pentru a-i ajuta în asigurarea conformității cu numărul din ce în ce mai mare de norme și reglementări legate de etichetare, serializare și securitate.

Industria alimentară: recunoscut ca tehnologie de vârf în industria alimentară, BarTender contribuie la simplificarea cerințelor unice legate de interoperabilitatea B2B, etichetarea produselor alimentare și trasabilitate, pentru siguranța lanțului de aprovizionare cu alimente la nivel global.

Sănătate publică: BarTender este implementat în spitale, farmacii, laboratoare și clinici din întreaga lume, permițând urmărirea precisă necesară în domeniul medical și în lanțul de aprovizionare din domeniul sănătății publice.

Echipamente medicale: producătorii de echipamente medicale se bazează pe BarTender datorită fiabilității și securității sale. În contextul în care siguranța pacientului este elementul central al reglementărilor privind identificarea unică a dispozitivelor, nu este loc pentru compromisuri.

Industria farmaceutică : producătorii și operatorii din domeniul ambalajelor din industria farmaceutică se bazează pe BarTender pentru asigurarea conformității cu numărul foarte mare de reglementări globale privind monitorizarea medicamentelor eliberate pe bază de rețetă.

Retail: BarTender pune la dispoziția firmelor din retail instrumente de etichetare pe bază de coduri de bare și RFID pentru a ține pasul cu evoluția rapidă a standardelor, tehnologiilor și cerințelor din mediul de retail caracterizat în prezent de o concurență foarte ridicată.

Domeniul aerospațial: urmărirea cu precizie și întreținerea componentelor la nivelul lanțului de aprovizionare din domeniile aerospațial și de apărare permit asigurarea conformității cu cerințele reglementare, îmbunătățesc siguranța și asigură protecție împotriva furturilor și pieselor de schimb contrafăcute.

Downloads