Afla mai multe despre noul parteneriat cu NCR

NCR Corporation este lider mondial in domeniul solutiilor integrate, transformand interactiunile cotidiene cu business-urile in experiente exceptionale. Prin solutiile autorizate hardware, software si prin portofoliul de servicii NCR se efectueaza zilnic peste 550 de milioane de tranzactii in retail, in sectorul financiar, turism, sectorul medical, in telecomunicatii si tehnologie, precum si in afaceri mici. Solutiile NCR executa zilnic tranzactii pentru a face viata mai usoara utilizatorilor si clientilor.

SmartID este in prezent partener NCR pentru Retail Kiosks (KSK) si RealPOS* (POS).

Implementarile Retail Kiosks NCR de vanzare cu amanuntul aduc simplitate in folosire, prin utilizarea unei metodologii dovedite ca ofera inalta calitate, instalare rapida si eficienta. Echipa noastra de experti de retail se va asigura ca toate chioscurile dumneavoastra sunt perfect integrate in mediul dvs. de vanzare cu amanuntul, astfel incat sa puteti ramane concentrat pe ceea ce este cel mai important: prosperitatea afacerii tale.
Echipamentele RealPOS NCR beneficiaza de un design all-in-one, cea mai buna performanta din clasa lor, versatilitate exceptionala, plus robustetea si securitatea datelor care aveti nevoie pentru operatiuni critice. Simplu spus, este un POS dus la perfectiune.

Beneficiile obtinute prin folosirea solutiilor si echipamentelor NCR:
– Oferiti clientilor o experienta superioara a cumparaturilor, indiferent de experienta dumneavoastra anterioara in domeniul vinzarilor;
– Puteti transmite informatii de interes cumparatorilor pe telefonul mobil, on-line si in-store;
– Faciliteaza comunicatia cu clientii telefonici sau on-line, atat inainte, cat si in timpul cumparaturilor;
– Adaptare rapida la nevoile clientilor;
– Va tine la curent cu tendintele, preferintele si asteptarile clientilor;

 

Leave a Reply