Automatizare prin conectarea in retea

Zebra Network Connect

Defecțiunile ce pot să apară dintr-o multitudine de motive, inclusiv erori umane, defecțiuni hardware sau software, neplanificate pe liniile de producție, pot costa companiile cu câteva mii de dolari pe minut. Eliminarea chiar și a unui punct de eșec pe linia de producție poate face întregul proces mai eficient, sigur și fiabil.

Soluțiile Zebra Network Connect fac acest proces de lucru mai eficient, sigur și fiabil cu scanerele și imprimantele industriale ce joacă un rol esențial în procesele de fabricație, de aceea este important să nu existe obstacole între aceste dispozitive și controlerul logic programabil (PLC).

Odată cu introducerea Network Connect, Zebra a simplificat conexiunea dintre dispozitive și PLC prin eliminarea completa a echipamentelor (cutiilor) de conversie. Această soluție elimină un punct de posibil eșec, îmbunătățește securitatea și reduce complexitatea.

Network_Connect_uzina

Eliminarea problemelor de securitate în rețea:

Scanere joacă un rol esențial în asigurarea calității și trasabilității, de urmărire a produselor la fiecare pas din drum. Eliminarea unor terțe părți, adaptoare și echipamente aferente din sistemul înlătură un alt punct de vulnerabilitate în rețea. Atunci când scanere sunt conectate direct la PLC creează un mediu de captare de date mai sigur.

Eliminarea unui punct de defecțiune:
Network_Connect_punct defectiune
Eliminarea echipamentelor inutile din rețea reduce riscul de inactivitate neplanificată datorită defecțiunilor de system.

Prin eliminarea completă a necesitații unui convertor Ethernet/IP, imprimantele Zebra seria ZT400 și scanerele seria 3600 pot acum fi conectate direct la sistemul PLC.

Reducerea complexității:

Zebra Network Connect găzduiește protocoale populare Ethernet industriale astfel încât programatorii nu trebuie să-și petreacă timpul făcând sisteme complexe de protocoale de conversie. Se integrează perfect cu PLC-uri proprietare și elimină instantaneu erorile care pot apărea cu un nivel suplimentar de echipamente de la terțe părți pe o rețea industrială.

Scanere ultra-robuste seria 3600:

Seria 3600 de scanere cu și fără fir sunt o nouă clasă de dispozitive portabile construite pentru a oferi performanță de neoprit în orice condiții de lucru.

Zebra_3600_depozit

Zebra_3600
Avantaje:

 • Oferă performanțe superioare de scanare la orice cod de bare în orice condiții;
 • Design ultra-robust pentru durabilitate fără precedent in mediile ultra-provocatoare;
 • Cele mai bune instrumente de management pentru reducerea complexitatii de gestionare a scanerului;
 • Conectare ușoară la rețelele PLC pentru toate scanerele din serie.

In funcție de necesități orice scaner folosit pe linie de producție va oferii:

 • Captură avansată de coduri 1D;
 • Scanarela distanțe standard 1D si 2D;
 • Modele de înaltăperformanță pentru captura 1D si 2D pe distanțe mari și va suporta OCR, imagini și documente;
 • Captare coduri DPM și coduri 1D si 2D cu densitate mare.

Scanere_Zebra_3600

Imprimante industriale seria ZT400

Imprimantele Zebra seria ZT400 sunt proiectate pentru ani de performanță în cele mai dificile medii, fiind extrem de durabile și proiectate să crească odată cu evoluția necesităților utilizatorilor în afaceri.

Zebra Network Connect pentru imprimante, activat de o versiune specială a firmware-ului imprimantei, oferă:

 • Conectare directă la PLC-uri, fără a necesita un convertor;
 • Un fișier de date electronic (EDS) pentru Ethernet/IP și date de configurare pentru teste de conformitate pe tipuri de dispozitive specifice;
 • Profile adiționale specifice Ethernet/IP și Logix Studio 5000 fac mai ușoara programarea, eliminând necesitatea de a scrie linii de comandă extinse pentru sarcini frecvente;
 • Reducere a timpului necesar pentru a integra imprimanta Link-OS pentru dezvoltatorul PLC.

Imprimante_Zebra

Caracteristici cheie ale imprimantelor industriale:

 • Opțiuni de conectivitate și media instalabile pe teren;
 • Optional encodare UHF RFID;
 • Capabilități avansate de monitorizare, gestionare și intretinere a imprimantelor cu ajutorul aplicatiilor Link-OS;
 • Caracteristici pentru utilizarea ușoară a ușii de acces,a consumabilelor pliabile, cale ribon și media iluminată;
 • Ghiduri video de utilizare la cerere prin scanarea unui cod 2D, demontare fără unelte a capului de tipărire și rolei presoare.

Imprimante_Zebra_depozit

 

 

Leave a Reply