Cum printam economic cu imprimanta mobila Zebra EM 220 II

Atunci cand un client obtine o informatie/un serviciu mai devreme cu o secunda, un minut sau o ora Printare economica cu Zebra EM 220 IIacest lucru poate insemna un al doilea avantaj competitiv pentru compania voastra. Zebra a inteles acest lucru si a lansat imprimanta mobila Zebra EM 220 II, o varianta mult imbunatatita a imprimantei mobile Zebra EM220. Desi nu este mai mare decat un telefon mobil obisnuit imprimanta mobila Zebra EM 220 II este mult mai robusta decat precedenta (rezista la caderi de la 1.4 m inaltime), rezista in conditii extreme ex. temperaturi de operare cuprinse intre -15°C si 70°C, umiditate, praf si apa, atunci cand se utilizeaza husa de protectie, este mult mai rapida (viteza de 90 mm/s),  include conexiuni prin Bluetooth 3.0 (comparativ cu modelul Zebra EM220 care suporta 2.0) si este compatibila cu cele mai noi telefoane mobile si tablete si cu toate platformele mobile incluzand Apple iOS, Android, Windows Mobile si Blackberry.

Daca desfasurati operatiuni in teren, in special in retail, transporturi, field services, parcari, distributie, HoReCa, organizare de evenimente sau mai ales in administratia publica o investitie in noul model de imprimante mobile Zebra EM 220II scade costurile de mobilitate in timp ce accelereaza incasarile si reduce considerabil cozile la ghisee. Cu ajutorul acestei imprimante puteti emite chitante, bonuri de consum, tickete, bilete de transport, si chiar amenzi cu doar o atingere de buton si fara prea mare bataie de cap. Formatul de dimensiuni reduse (aprox 126x79mm) si greutatea de numai 0.23 kg (cu tot cu baterie) impreuna cu accesoriile care permit purtarea imprimantei mobile pe curea, fac din imprimanta mobila Zebra EM 220II un echipament practic si elegant care va ajuta sa incasati banii in teren mult mai rapid, mult mai economic si mult mai simplu.

La toate acestea se adauga faptul ca aceasta imprimanta mobila nu prea are concurenta pe piata. Sau, mai bine spus, este inegalabila din punct de vedere pret, rezistenta (robustete) si simplitate in operare. Si ce altceva iti mai poti dori de la o imprimanta mobila daca nu operativitate.

In afara de operativitate, s-ar putea sa va mai intereseze si faptul ca imprimanta mobila Zebra EM 220 II include conectivitate wireless LAN si este compatibila cu standardul 802.11b/g pentru conexiuni securizate la retelele existente. Este verificata cu aplicatiile de top din industriile de interes, pentru interoperativitate si optimizare, atunci cand este folosita impreuna cu terminale mobilele recomandate. Bateria are durata lunga de viata (Litium-ion) si asigura opt ore de operatiuni continue. Pentru incarcare, un indicator in patru timpi permite vizualizarea duratei de functionare a bateriei si avertizeaza din timp pentru reincarcare. Rezolutia de printare este de 203 dpi/mm ceea ce inseamna ca poate printa atat informatiile existente de obicei pe chitante, coduri de bare liniare sau bidimensionale  (PDF, Data Matrix, MaxiCode, QR Code) cat si imagini. In plus, suporta atat printare orizontala cat si verticala. Memoria de 256 KB Flash permite download programe, formate de chitante, fonturi si imagini  ceea ce face ca imprimanta mobila sa fie foarte prietenoasa cu utilizatorul. Interfata nu putea fi decat intuitiva, asa cum ne obisnuieste Zebra dintotdeauna. Daca aveti nevoie de un cititor de carduri magnetice, puteti apela la aceasta optiune. Schimbarea hartiei la o singura apasare de buton, nu este insa o optiune.

Imprimanta mobila Zebra EM 220 II este disponibila incepand din aceasta saptamana pe www.idmag.ro, magazinul online B2B care comercializeaza cele mai avansate tehnologii pentru mobilitate. www.idmag.ro a fost lansat in martie 2011 si include peste 80,000 de terminale mobile robuste, cititoare coduri de bare, imprimante mobile, tablete si computere robuste dar si aplicatii pentru optimizarea operatiunilor mobile din teren.

Leave a Reply