De ce vă costă mai mult dacă utilizați dispozitivele pentru consumatori în operațiunile de livrare

Costa mai mult daca utilizati dispozitivele pentru consumatori in operatiunile de livrare

Într-o lume a afacerilor, definită prin conectivitate, viteză și servicii de calitate oferite clienților, presiunea de livrare a mărfurilor este în creștere. Evoluția și schimbarea rapidă a transportului și a logisticii înseamnă că echipele dvs. au nevoie de echipamentul potrivit pentru a îndeplini cu succes cererile clienților.

Acest lucru este valabil mai ales pentru dispozitivele mobile purtate de echipele dvs. care au devenit critice pentru afaceri. Având în vedere că toți trebuie să lucrăm mai repede, poate fi o tentație de a oferi echipelor dvs. echipamente de consum. La urma urmei, acestea sunt rapid și ușor de preluat și de utilizat și au tendința de a costa mai puțin.

FERIȚI-VĂ DE ECONOMIA FALSĂ

Firma de cercetare VDC spune că dispozitivele de consum au de trei ori mai multe șanse să cedeze în primul an. Știind asta, fiecare eșec poate duce la 180 până la 260 minute pierdute în productivitatea muncitorilor și în timpul de sprijinacordat acestora, iar impactul general asupra costurilor de funcționare poate fi ridicat.De fapt, costul inițial al unui dispozitiv de consum poate reprezenta doar 10% din costul total al proprietății. De ce asta? Primele 5 motive sunt mai jos:

 

Dispozitivele pentru consumatori sunt fragile1. Fragilitatea: Dispozitivele pentru consumatori sunt construite pentru perioade scurte de utilizare – nu sunt utilizate pe toată durata zilei. De asemenea, nu sunt construite să funcționeze în medii cu umiditate crescută sau cu temperaturi ridicate sau scăzute iar ecranele sunt fragile – ecranele crăpate reprezintă 77% din eșecuri. Dispozitivele defecte vor necesita gestionare de către echipa dumneavoastră de asistență și este posibil să fie necesar să păstrați o rezervă de dispozitive pentru a încerca să minimalizați timpul de nefuncționare.

 

Dispozitivele pentru consumatori au o durata a bateriei mai mica2. Durata de viață a bateriei: Veți afla din utilizarea dispozitivelor personale că bateria poate începe să se degradeze semnificativ după un an – și aceasta sub utilizarea obișnuită a consumatorului. Imaginați-vă cum ar reacționa bateria în condiții de utilizare intensă. Când bateria este descărcată, dacă nu este detașabilă, întregul dispozitiv trebuie încărcat. În consecință, poate fi necesar să cumpărați mai multe dispozitive sau pachete de expansiune pentru a vă asigura că echipele dumneavoastră pot lucra toată ziua.

 

Dispozitivele pentru consumatori nu vin cu accesorii personalizate3. Accesorii: Majoritatea dispozitivelor destinate consumatorilor sunt concepute să fie folosite de un singur utilizator și nu au tipul de accesorii de care echipele dumneavoastră au nevoie, iar accesoriile cu care sunt însoțite nu sunt construite pentru locul de muncă. Accesoriile de încărcare ale consumatorilornu oferă, de obicei, un suport de inserție. Având în vedere de câte ori vor fi folosite, deteriorarea loreste o problemă care așteaptă să se întâmple. În plus, este posibil să fie necesar să cumpărați noi suporturi de încărcare, încărcătoare sau suporturi pentru autovehicule în fiecare an, pe măsură ce modelele dispozitivelor de consum se schimbă.

 

Dispozitivele pentru consumatori au o rata mare de schimbare4. Schimbarea dispozitivului: Rata de schimbare a dispozitivului – atunci când sunt lansate dispozitive noi și versiunile mai vechi sunt retrase. În lumea consumatorilor 12 luni sunt de obicei timpul maxim pentru care un produs este disponibil, fără garanția că modelele viitoare vor fi compatibile cu cele vechi. În timpul investițiilor tipice de trei sau cinci ani în dispozitivele mobile, echipa dumneavoastră de asistență ar putea ajunge să gestioneze mai multe versiuni și modele și cu cât mai mulți oameni aveți, cu atât mai greu va fi de gestionat.

 

Dispozitivele pentru consumatori sunt predispuse atacurilor și vulnerabilităților de securitate5. Securitate: Dispozitivele pentru consumatori sunt predispuse atacurilor și vulnerabilităților de securitate. De fapt, mai mult de jumătate dintre companiile intervievate au raportat o încălcare a securității ca urmare a utilizării unui dispozitiv de consum în mediul de afaceri. Costul pentru susținerea încălcărilor securității, fărăa ține cont de daunele reputaționale, poate fi ridicat.

 

Deci, care sunt lucrurile cheie pe care trebuie să le luați în considerare pentru a vă asigura că alegeți dispozitivul potrivit? Ce caracteristici sunt esențiale pentru mediul dumneavoastră de lucru?

Leave a Reply