DS5100, Scanere industriale staționare


Cititor cod de bare Datalogic DS5100 - flexibilitate in productie

DS5100 este noul cititor de coduri de bare laser flexibil, puternic și compact care satisface nevoile de autoidentificare ale fabricilor de producție.

Prezentare generală

DS5100 este noul scanner laser flexibil, puternic și compact care oferă o soluție eficientă, cu costuri reduse, pentru a satisface nevoile principale de autoidentificare ale fabricilor de automobile, alimente și băuturi, farmaceutice și alte unități de producție.

Modelul DS5100 oferă un portofoliu complet și flexibil, care include modele de gamă medie și lungă și modele cu oglindă liniară sau oscilantă, cu performanțe excelente de citire.

Caracteristici

  • Performanța de citire superioară împreună cu un focus selectabil de către utilizator pentru o zonă de citire flexibilă, fac din DS5100 soluția ideală pentru a acoperi diferite aplicații: sfârșit de linie, depozit automatizat, intralogistică, citirea paleților și multe altele.
  • Modulul de conectare rotativ minimizează dimensiunile globale și oferă un factor de formă flexibil pentru o instalare ușoară.
  • Conectivitate totală și FIELDBUS încorporat: conectivitate serial, conectivitate Ethernet / IP, conectivitate PROFINET-IO (un port și două porturi).
  • Configurarea ușoară a instalării și întreținerea cu ușurință cu interfața X-PRESS ™ și cu instrumentul software Genius ™ multilingv.
  • Unitatea deține cel mai bun algoritm de reconstrucție, tehnologie și rețete de citire optimizate pentru performanțe de citire flexibile și remarcabile pe coduri de bare de calitate scăzută, cu un contrast scăzut, pe etichete deteriorate, asta chiar daca sunt în unghiuri înclinate ridicate. – Packtrack 2D este disponibil pe modele cu rază lungă de acțiune.
  • Clasă industrială superioară IP65, temperatură de funcționare de la 0 la 50 ° C și versiunea sub zero cu rezistență la -35 ° C printr-un sistem de încălzire intern.

Leave a Reply