Despre Enterprise Mobility

Enterprise Mobility este un blog destinat companiilor indraznete care reusesc sa  transforme mobilititatea intr-un model de business. Enterprize Mobility  este un hub de resurse care mizeaza pe tehnologii de ultima generatie in mobilitate – acele tehnologii care reusesc sa ne faca viata mai frumoasa la job, acasa sau oriunde le folosim pentru a creste productivitatea si eficienta echipelor noastre mobile.

Enterprise Mobility vine cu cele mai bune practici si solutii care ofera valoare si avantaj competitiv in teren.Daca esti in cautarea unor aplicatii si produse in zona de mobilitate poti gasi aici resursele de care ai nevoie pentru o decizie informata.Oferta noastra include peste 85,000 de produse si solutii pentru zona enterprize. Un consultant online este disponibil pentru a-ti oferi mai multe informatii documentate si pentru a te ajuta sa alegi solutia cea mai potrivita pentru nevoile tale de business.

Din cand in cand iesim din online pentru a fi mai aproape de clientii nostri. Evenimentele www.idmag.ro ne ajuta sa intelegem mai bine nevoile industriilor pe care le sustinem cu tehnologii si solutii care ne schimba viata in mai bine.

Daca iti plac provocarile te invitam la noi acasa, in hubul de mobilitate din Bucuresti (www.idmag.ro) pentru a ne cunoaste mai bine. O alternativa ar fi sa venim noi la tine daca ne inviti:). Colegii nostri sustin prezentari de produse si tehnologii noi,  testeaza solutii noi sau ofera training de specialitate in mobilitate.

Indiferent ce solutie alegi iti simplificam si iti acceleram procesele, tehnologiile & strategia de mobilitate.