Mobilitatea reprezinta o problema in compania ta? Alege o imprimanta mobila de la Idmag

Mobilitatea reprezinta unul dintre cele importante aspecte atunci cand vorbim despre companii si despre succesul acestora.
Mobilitatea reprezinta unul dintre cele importante aspecte atunci cand vorbim despre companii si despre succesul acestora. Daca in trecut mobilitatea nu era considerata un pas important in ceea ce priveste obtinerea unui succes, in ultimii ani aceasta a devenit indispensabila atat pentru obtinerea unui succes, cat si pentru desfasurarea in mod corespunzator a activitatilor din cadrul mediilor industriale. Unul dintre procesele centrale care are loc in cadrul unei companii industriale este reprezentat de etichetare, motiv pentru care avem nevoie de printere eficiente si de o calitate exceptionala pentru a putea face fata competitiei care este din ce in ce mai accentuata intre aceste medii.
Una dintre cele mai bune solutii pe care le avem in aceasta situatie este aceea de a alege o imprimanta mobila de la https://www.idmag.ro/165-Imprimante-Etichete/196~Imprimante-mobile/, unul dintre cei mai importanti furnizori de echipamente industriale de la noi din tara. O imprimanta mobila este o investitie importanta, motiv pentru care trebuie intotdeauna sa ne asiguram ca facem o astfel de achizitie din magazine de specialitate cu vasta experienta in domeniu. In aceasta luna, la Idmag regasim numeroase oferte la intreaga gama de imprimante mobile .

Imprimanta mobila pe care o regasim in aceasta luna la un pret special la Idmag este Zebra DT Printer RW420; Bluetooth, Standard media with PI54 Rating, Linered Platen, English, Grouping E. Aceasta imprimanta de la Zebra este una dintre cele mai accesibile si eficiente solutii pe care le avem in momentul in care vrem sa dispunem de un printer mobil. Unul dintre marile avantaje ale acestui terminal se datoreaza faptului ca are o greutate de numai 900gr, ceea ce inseamna ca poate fi purtata cu usurinta la curea de catre orice muncitor. Acest model de imprimanta este excelent pentru domenii precum Logistica si Transporturi, Government si Aministratie Publica dar si pentru Distributie si Retail, medii in care operativitatea este extrem de importanta. Totodata, trebuie mentionat faptul ca acest terminal functioneaza prin utilizarea unei conexiuni bluetooth 2.0. In plus, acest printer dispune de o rezistenta sporita atat la cazaturi, precum si la conditiile de umezeala si praf. Pretul unui astfelde terminal este de 3800 Ron, produsul beneficiind de o reducere de 6%.

www.idmag.ro este unul dintre cele mai importante magazine online care pun la dispozitia clientilor un portofoliu extrem de variat de solutii industriale, de la imprimante si pana la diverse alte automatizari necesare companiilor.

Leave a Reply