Motorola TC55 o noua generatie de computere intelligente pentru companii

Motorola TC55

Motorola TC 55 computerul robust cu Android Jellybean fortificat

Atunci cand spui Motorola TC55 spui cele mai noi tehnologii disponibile si functionalitati de top pentru companii. Acest computer combina functionalitatile avansate ale unui smartphone cu un design futurist, robustetea si siguranta atat de necesare companiilor cu operatiuni in teren. Construit pe sistem de operare Android Jellybean, computerul inteligent Motorola TC55 sustine scanarea codurilor de bare 1D si 2D cu ajutorul unui scanner integrat 1D sau optional a unui scanner care poate fi montat pe deget si conectat prin Bluethooth. Puteti folosi si camera incorporata pentru scanarea codurilor de bare 1D si 2D sau pentru a capta semnaturi, documente, fotografii si filme cu ajutorul catora puteti face dovada livrarii unui produs sau unui serviciu.

Un plus pentru acest computer este securitatea datelor. Puteti proteja datele stocate pe computer cu ajutorul unui sistem avansat de criptare AES256 si a unui sistem de verificare a parolelor usor de administrat de catre departamentele de IT.

La capitolul durabilitate acest computer este construit special pentru a rezista in conditii de lucru specifice operatiunilor din teren. Este sigilat conform IP67. Ceea ce inseamna rezista in conditii extreme, caderi multiple de la inaltime, apa, umiditate, etc. Cu un ecran Corning Gorilla Glass 2 de 4.3 inch, care flexeaza in cadere, evitati zgarieturile si deteriorarea ecranului si asigurati un ciclu de viata de min 3 ani, in conditii de functionare extreme. Legat de ecran, este de mentionat faptul ca poate functiona cu sau fara manusi  sau cu stiloul si, in plus, este perfect functional chiar si atunci cand este ud. Cu ajutorul tehnologiei HAST LCD, incorporata in display, acest computer permite vizibilitate maxima indiferent de locul in care este expus, la interior sau la exterior.

Cu doua speakere si microfoane amplasate frontal  si cu un sistem de anulare a zgomotelor TC55 ofera o claritate a sunetului perfecta in ambele sensuri (cam de patru ori mai mare decat la smartphon-urile obisnuite).

Daca la toate aceste functionalitati adaugam costuri de detinere si rate de deteriorare cu aproximativ 50% mai mici decat la smartphon-urile obisnuite, un cost de achizitie foarte aproape de nivelul unui iPhone 5 si service si suport asigurat in conditii normale si accidentale de folosire, atunci produsul devine cu adevarat atractiv. Il recomandam pentru orice operatiune in teren de la dotarea fortelor mobile din retail, distributie, merchandising si pana la echipe de service. Este indispensabil pentru operatiuni in teren care acopera managementul fluxurilor de lucru, interactiunile cu clientii, managementul timpului si al resurselor, dovada service-ului, accesul la documentatii in teren, comunicatii de voce, verificari de preturi si stocuri, captura date, inregistrare/urmarire comenzi, identificare active, access remote la emailul de business, comunicatii clienti, navigare, etc.

Mai multe detalii aici: https://www.idmag.ro/209-Produse/167-Terminale-mobile/186~Terminale-portabile/87285-Motorola-TC55-Touch-Computer.html. Produsul e disponibil in Romania incepand cu luna noiembrie. Pentru primele precomenzi discountul este de 20%.

Mai jos o comparatie interesanta pentru companiile care inca se mai gandesc sa inlocuiasca un echipament industrial, robust cu un Samsung sau un Apple. Din punctul nostru de vedere, mutarea pe care o face Motorola Solutions odata cu lansarea TC55 este indrazneata. Iar daca adaugam la acest echipament intreaga familie de echipamente construite pe sistem Android Jellybean, robuste si dotate cu toate functionalitatile de business necesare putem vedea viitorul enterprize la costuri pe care nu ni le puteam imagina (ET1, MC40 si MC67). Interesant, nu?

TC 55

GalaxyS4

iPhone 5

CARACTERISTICI FIZICE
Dimensiuni 137 mm L x 69 mmW x 15.9 mm D 139 mm L x71 mm W x 8 mm D 123 mm L x 58.6mm W x 7 mm D
Greutate 7.8 oz./221 g 5.29 oz./149.9 g 3.95 oz./112 g
SISTEM DE OPERARE
Sistem de operare de clasa enteprise Mx Samsung Safe NU
CAPTURI DE DATE
1D DA NU NU
1D/2D DA NU NU
NFC DA DA NU
Camera 8 MP 8 MP 8 MP
PUTERE
Baterie standard 2940 mAh 2600 mAh 1440 mAh
Baterie extinsa 4410 mAh NU NU
Inlocuirea bateriei DA DA NU
DURABILITATE
Cadere 4 ft./1.2 m NU NU
Rostogolire DA NU NU
Etansare IP67 IP67 NU
DISPLAY
Marime display 4,3 inch 5 inch 4 inch
Functionabilitate cand e ud DA NU NU
Utilizare cu manusa, stylus, deget DA Numai deget Numai deget
Transmisivitate si reflexie afara DA NU NU
ALTELE
Garantie 3 ani DA NU NU
Service inclus DA – 2 ani NU NU

2 Responses

  1. December 13, 2013

    […] M-am uitat pe blogul de Idmag si am citit despre Motorola TC55 . Verifica si tu postarea de pe blog. […]

  2. October 6, 2014

    I love your blog…

    I have read this article and enjoyed it…

Leave a Reply