Descoperiți robotul inteligent și colaborativ Sawyer™

Sawyer robot colaborativ | cobots.ro

SawyerTM este robotul revoluționar, conceput pentru a executa lucrări de precizie dificil de automatizat cu roboții industriali tradiționali. Oferă producătorilor cea mai mare performanță de automatizare industriala, asigurând în același timp flexibilitate, securitate și accesibilitate economică.

SawyerTM la locul de muncă

SawyerTM la locul de muncă

Avantaje:

  1. Cu o greutate de doar 19 kg, SawyerTM are un braț cu 7 articulații diferite care se pot extinde până la 1260 mm și poate face cu pricepere manevre în spațiile de lucru restricționate, de obicei concepute pentru om.
  2. Sistemul de operare SawyerTM, ajutat de software-ul InteraTM, are o figură expresivă, care ajută la comunicarea cu colaboratorii pentru o experiență interactivă unică.
  3. SawyerTM este echipat cu un sistem de viziune integrat. Datorită unei camere Cognex poziționată pe braț, SawyerTM  are o percepție ridicată asupra spațiului din jur care îi permite să efectueze sarcini vizuale complexe.
  4. SawyerTM este conceput pentru a efectua cu mare viteză și precizie o gamă largă de sarcini care necesită flexibilitate și siguranță. SawyerTM este răspunsul pentru creșterea productivității și eficienței.
  5. Dezvoltarea abilităților perceptuale, îi permit lui SawyerTM să ia decizii adaptive, în timp ce îndeplinește sarcina, lucrând cu precizie (+/- 0.1 mm) și în siguranță lângă oameni.

Intera 5Intera este sistemul de operare propriu dezvoltat pentru SawyerTM. Intera 5 este mult mai mult decât o actualizare a sistemului de operare: software-ul reprezintă o nouă abordare pentru automatizare și permite punerea în funcțiune a ferăstrăului în câteva minute. Nu sunt necesare abilități de programare – oricine poate deveni un expert în robotică.

 

 

 

 

Aplicatiile lui SawyerTM in automatizarile industriale

 

Sawyer_robot_colaborativ - distribuit in Romania de Smart ID Dynamics

Afla mai multe despre SawyerTM de pe www.cobots.ro

Leave a Reply