Software Development Kit Scandit v5.2

Software Development Kit Scandit v5.2 pentru scannerele de coduri de bare include funcția de scanare Premium MatrixScan și funcționalitatea AR Tracking

Scandit a lansat ultima versiune a SDK-ului pentru scannere de coduri de bare pentru iOS, Android, Windows și alte platforme acceptate. Ultima iterație include o nouă caracteristică premium numită MatrixScan, care permite utilizatorilor oricărui dispozitiv echipat cu o cameră foto să localizeze, să urmărească și să decodeze mai multe coduri de bare simultan. MatrixScan oferă o multitudine de modalități noi de utilizare care sporesc eficiența și comoditatea proceselor de captare a datelor.

Prezentare ScanditMatrixScan:

Disponibil ca o caracteristică premium opțională, ScanditMatrixScan permite utilizatorilor să localizeze, să urmărească și să decodeze mai multe coduri de bare simultan și adaugă feedback vizual în interfața cu utilizatorul pentru a indica codurile de bare deja scanate.

În loc să fie scanate pe rând codurile individuale de bare, utilizatorii pot captura un întreg set de coduri de bare într-o singură secvență de scanare. Această funcționalitate sporește eficiența și comoditatea proceselor de captare a datelor. Testele noastre arată că scanarea unui set de 25 de coduri se poate face acum de trei ori mai rapid decât cu scanerele tradiționale. Câteva exemple de cazuri de utilizare pe care MatrixScan le oferă pot include:

Căutați și găsiți

Utilizatorii care încearcă să găsească un anumit produs printre multe cutii similare pot căuta și găsi rapid elementul dorit. Dispozitivul mobil de scanare localizează și decodifică toate codurile de bare din cadru și apoi evidențiază codurile care corespund criteriilor de căutare. O caracteristică a realității augmentate poate suprapune informații despre produse, cum ar fi imagini ale produsului suprapuse peste bunurile fizice.

Lot de scanare

Capacitatea noastră de scanare în lot permite utilizatorilor să scaneze mai multe pachete într-o singură secvență de scanare. Interfața de utilizator MatrixScan arată utilizatorilor ce coduri de bare au fost capturate cu succes și ce coduri sunt încă necesare a fi scanate.

Alte cazuri de utilizare potențiale pentru MatrixScan ale Scandit includ captarea simultană a mai multor coduri pe un formular sau o etichetă, de exemplu, recepționarea de palete întregi cu o singură scanare sau captarea tuturor codurilor pe o etichetă de expediere.

Scandit SDK 5.2 pentru scannere de coduri de bare se integrează cursivîn dezvoltarea aplicațiilor de scanare, fapt dovedit demai multe studii de caz ale utilizatorilor finali care ilustrează exact modul în care tehnologia de scanare a codurilor de bare Scandit economisește costurile și simplifică fluxurile de lucru ale întreprinderii.

MatrixScan este disponibil în noul kit SDK de testare 5.2. Dacă sunteți un client existent și doriți să treceți la 5.2 și să includeți MatrixScan, contactați ScanditSales. Dacă nu ați experimentat performanța Scandit, vă recomandăm să vă înscrieți astăzi pentru un test SDK de 30 de zile. Pentru a descărca ultimul set SDK, trebuie doar să vă conectați la contul dvs. Scandit.

Leave a Reply