Tehnologia Digital Signage pentru rezervarea salilor de conferinta

Tehnologia Digital Signage devine tot mai puternică și în afara industriei de retail iar clienții pot beneficia din ce în ce mai mult de aceasta tehnologie în cadrul altor aplicații.

Datorită procedurilor clasice de rezervare manuală a sălilor, companiile suferă adesea din cauza costurilor de administrare, din cauza indisponibilității spațiilor de lucru sau chiar din cauza suprapunerii rezervărilor. Pentru a crește eficiența utilizării spațiilor disponibile, etichetele e-paper sunt soluția perfectă pentru birouri sau alte spații comune de lucru.

Gestionarea centralizată asigură vizibilitate asupra informațiilor despre săli: dacă sunt rezervate sau când vor fi libere din nou. Noile rezervări sau alte schimbări în rezervările existente pot fi făcute cu ușurință printr-un singur click totul fiind vizibil în câteva secunde pe etichetele montate la sălile de întâlniri.

Sistemul de comunicație radio permite instalarea ușoară, chiar și pe pereți de sticlă. Posibilitățile de conectare la diverse sisteme de calendar precum MS-Outlook, posibilitatea de a afișa text, logo-uri sau chiar imagini, face din această o soluție foarte căutată pentru afișarea ocupării în timp real a spațiilor de lucru.

Tehnologia Digital Signage elimină necesitatea oricărui tip de intervenție manuală “on-site” salvând timp și resurse.

Leave a Reply