Toughshield R500+, sau cum poti coordona eficient echipele mobile din teren

Atunci cand ai echipe mobile in teren controlul operatiunilor este o conditie pentru operativitate, [pt id=’558′ size=’full’ link=’file’ class=’alignright’]Terminal portabil Toughshield R500+, sau cum poti coordona eficient echipele mobile din terendisciplina, eficienta si eficacitate cu impact rapid asupra costurilor. Daca ai operatori in teren, care asigura mententa si service-ul echipamentelor, furnizeaza servicii de urgenta, securitate, vanzari in teren, supraveghere medicala la domiciliu, inspectii in teren, agricultura, silvicultura sau exploatari forestiere, cu siguranta ai  obiective de calitate referitoare la comunicatii in timp real, timpul de raspuns, dovada service-ului, siguranta clientilor sau asigurarea compliantei cu legislatia in vigoare etc. Indiferent unde lucreaza acesti tehnicieni, in interiorul companiei sau in teren, ai nevoie de tehnologie mobila si echipamente capabile sa functioneze in conditii dificile si la cele mai inalte standarde.
Pentru a lucra eficient in teren angajatii tai au nevoie de  acces in timp real la aplicatii enterprise, la servicii de comuniatii portabile si usor accesibile, la o multitudine de functionalitati care sa le faca munca mai usoar. Iar daca eficienta inseamna control, atunci cu siguranta tehnologia mobila trebuie sa iti permita sa iti planifici resursele in teren, sa comunici in timp real cu echipele si echipele sa poata comunica intre ele, sa poti face dovada service-ului, sa ai acces la garantia echipamentelor sau la harti ale locatiei, poate chiar la documentele locatiei, sa inregistrezi prezenta angajatilor la serviciu si sa le asiguri siguranta etc.
Nu stiu daca stii deja dar poti monitoriza si capta o multitudine de informatii din teren cu un singur echipament. Toughshield R500+, ultimul model de smartphone lansat de curand in Romania, este dezvoltat pentru a se plia pe toate aceste nevoi ale angajatilor mobili din teren. Cu knowhow si o echipa de conducere cu experienta atat in zona de consumer cat si in zona de echipamente robuste, Toughshield R500+ este noua promisiune de performanta tehnologica in teren. Este construit conform standardelor IP67, ceea ce inseamna ca rezista la caderi repetate de la 1.2 m pe beton, apa (pana la 1 m), praf, socuri si vibratii, si conditii extreme. Poate functiona la temperaturi extreme, intre – 25 °C la + 85°C, trecerea dintr-o zona in alta neafectand functionarea echipamentului. La nivel de putere de procesare, include un procesor de 1.2 GHz, memorie interna de 4GB ROM, microSD de pana la 32GB; ecranul are dimensiuni generoase, multi-touch si este Gorilla Glass  3.77” WVGA.
In ceea ce priveste greutatea, acest echipament este destul de usor,  avand o greutate de numai 191.2 grame si o baterie care rezista pana la 20h in conditii intensive (pana la 400 h in standby). Wou…e ceva nu?
In ceea ce priveste fuctionalitatile, Toughshield R500+ este mult mai generos decat precedesorul sau. Echipamentul este folosit la nivel international pentru aplicatii de colectare date din teren, preluare comenzi, facturare in teren (conectat prin Bluetooth la o imprimanta mobila), pontaj, managementul si identificarea activelor fixe, controlul stocurilor, planificarea activitatilor, monitorizare GPS a angajatilor mobili, siguranta angajatilor (buton panica disponibil pentru operatorii mobili aflati pe teren), plati mobile, loialitate clienti, controlul accesului, colectare date si schimb de date in servicii medicale.
Ceea ce il diferentiaza insa de alte echipamente din piata este un bundle de tehnologii care nu se regasesc de obicei in alte echipamente. Pretul este un alt diferentiator. Plus, un design foarte asemanator echipamentelor din retail (consumatori persoane fizice) dar ridigizat (robust).

Sa vedem ce are in plus?
Toughshield R500+ include buton de panica. Daca ai acces la aplicatii si servicii de monitorizare urgente atunci angajtii tai din teren sunt mega-protejati cu ajutorul alertelor de securitate (buton de panica sau senzori de miscare cu monitorizare alarma 24/7). In plus angajatii pot preseta alarme, astfel incat, in cazul in care nu ajung la un obiectiv in timpul stabilit, echipamentul sa declanseze alarma de urgenta.
Tehnologia NFC, inclusa in echipament, permite angajatilor din teren sa scaneze taguri NFC pentru a capta informatii referitoare la garantii sau sa inregistreze serviciile realizate in teren (dovada service-ului). Aceste tag-uri pot fi folosite pentru inregistrarea prezentei la serviciu, pentru inregistrarea timpului alocat unei activitati in teren, pentru verificarea activitatilor realizate si a echipamentelor folosite.
Toughshield mai vine cu o functionalitate importanta: push to talk button ( WiFi sau WWAN) cu ajutorul careia echipele mobile din teren pot comunica 1 la 1 sau pot opta pentru organizarea unei conferinte. Alte functionalitati incluse in echipament: scanner coduri de bare 1D/2D, recunoastere faciala, captura semnatura, GPS, accelerometru, senzori de proximitate si de lumina, audio si video player etc.
La final realitatea este caToughshield R500+ simplifica operatiunile in teren si reduce numarul de echipamente necesar angajatilor mobili.
Foarte cool, asta inseamna o mai buna planificare a resurselor, buget mai mic necesar pentru dotarea cu echipamente a angajatilor si de ce nu costuri mai mici cu mobilitatea. Daca la toate acestea adaugi si un pret cu cca 40% mai mic decat orice alt echipament din categoria smartphone-urilor inteligente robuste,  un plan complet de service pe doi si trei ani si garantie de 1 an, cred ca te-ai scos.
Noi cei de la https://www.idmag.ro.ro l-am inclus in portofoliul nostru de produse dupa ce l-am testat cateva saptamani: l-am tinut in ger o noapte intreaga, am dat cu el de pamant cat am putut de tare si l-am bagat sub jetul de apa. Si pentru ca functioneaza in continuare vi-l recomandam si voua. Il gasiti aici.

Leave a Reply