Afișez 1 - 48 din 80 de rezultate

În ce domenii de activitate poate fi util un cititor coduri de bare?

Într-un context concurențial, în care au devenit fundamentali indicatori precum pe eficiența și performanța, un cititor coduri de bare a ajuns să fie utilizat în mod uzual, chiar reprezentând un standard pentru o varietate de domenii de activitate precum: logistică, producție, retail, sănătate sau utilități. Cititoarele de coduri de bare utilizează tehnologii rapide de citire, ce eficientizează semnificativ procesele ce presupun o scanare rapidă și performantă a codurilor EAN. Spre deosebire de colectarea clasică a datelor, un cititor de coduri de bare modern poate introduce o varietate de informații relevante într-o bază de date, în timp real. Colectarea rapidă a informațiilor determinpă o creștere semnificativă a eficienței proceselor de identificare a produselor, de colectare a datelor și în final de vânzare, așadar un flux îmbunătățit, mai rapid, al activității comerciale per ansamblu.

Care este varietatea de cititoare de coduri de bare comercializate de Idmag.ro?

În funcție de tipul lor, în cadrul magazinului nostru virtual puteți afla principalele caracteristici pentru o gamă largă de cititoare de coduri de bare fixe sau portabile, adaptate nevoilor oricarui domeniu de activitate, online sau offline. În funcție de motorul de scanare utilizat, un cititor coduri de bare comercializat prin IDmag este echipat cu tehnologie de scanare 1D sau 2D, de diferite tipuri, ce vor corespunde perfect cu nevoile companiei tale. Indiferent de tehnologia utilizată de către un cititor coduri de bare, la IDmag veți găsi o multitudine de modele, din care să îl puteți alege pe cel care sa corespunda perfect nevoilor din industria în care activează compania.

Link-uri rapide: Cititoare coduri de bare fara fir Zebra, Cititoare coduri de bare 2D, Cititor coduri de bare portabil, Scannere industriale, Logistica


  • Retail
  • Utilitati
Cosul tau
0