Showing 1–48 of 65 results

Cititoarele de coduri de bare au apărut ca o adevarată revoluție pentru diferite domenii de activitate în care este accentuată necesitatea pentru eficiență și performanță. Numeroase companii precum sunt cele din sfera de retail, logistică, sănătate sau chiar producție depind astazi de un cititor coduri de bare performant, care utilizează tehnologii de scanare de ultimă generație. În funcție de nevoile specifice fiecărui tip de business, se pot alege cititoare de coduri de bare 2D, cititor coduri de bare rugged sau cititoare coduri de bare 1D. Pentru a fi considerat performant, un cititor coduri de bare trebuie să încorporeze tehnologii de cititre rapidă, în special în domenii de activitate ce au un flux mare de vânzări, dar trebuie să fie construit și robust, rezistent la uzură în medii de lucru intensive. În oferta noastră veți descoperi o gamă largă de cititoare de coduri de bare 2D și 1D ce vin echipate cu tehnologii de ultimă generație, oferind o scanare rapidă și precisă. Mai mult decât atât, vă punem la dispoziție și diferite modele de cititor coduri de bare rugged, ideale pentru utilizare industrială sau în care există condiții de mediu mai puțin favorabile.

În ce domenii de activitate poate fi util un cititor coduri de bare?

Într-un context concurențial, în care au devenit fundamentali indicatori precum pe eficiența și performanța, un cititor coduri de bare a ajuns să fie utilizat în mod uzual, chiar reprezentând un standard pentru o varietate de domenii de activitate precum: logistică, producție, retail, sănătate sau utilități. Cititoarele de coduri de bare utilizează tehnologii rapide de citire, ce eficientizează semnificativ procesele ce presupun o scanare rapidă și performantă a codurilor EAN. Spre deosebire de colectarea clasică a datelor, un cititor de coduri de bare modern poate introduce o varietate de informații relevante într-o bază de date, în timp real. Colectarea rapidă a informațiilor determinpă o creștere semnificativă a eficienței proceselor de identificare a produselor, de colectare a datelor și în final de vânzare, așadar un flux îmbunătățit, mai rapid, al activității comerciale per ansamblu.

Care este varietatea de cititoare de coduri de bare comercializate de Idmag.ro?

În funcție de tipul lor, în cadrul magazinului nostru virtual puteți afla principalele caracteristici pentru o gamă largă de cititoare de coduri de bare fixe sau portabile, adaptate nevoilor oricarui domeniu de activitate, online sau offline. În funcție de motorul de scanare utilizat, un cititor coduri de bare comercializat prin IDmag este echipat cu tehnologie de scanare 1D sau 2D, de diferite tipuri, ce vor corespunde perfect cu nevoile companiei tale. Indiferent de tehnologia utilizată de către un cititor coduri de bare, la IDmag veți găsi o multitudine de modele, din care să îl puteți alege pe cel care sa corespunda perfect nevoilor din industria în care activează compania.

Link-uri rapide: Cititoare coduri de bare fara fir Zebra, Cititoare coduri de bare 2D, Cititor coduri de bare portabil, Scannere industriale, Logistica


  • Logistica
  • Productie