, ,

Cititor coduri de bare cu fir DS2208-HC


  • Sanatate
SKU/PN: DS2208-HCBU2100AZR

Caracteristici generale

Preț accesibil și simplitate în utilizare

Codurile de bare 2D și-au croit drum către POS, fiind omniprezente în magazin, de la articolele achiziționate de clienți până la cupoanele tipărite și electronice și cardurile de fidelitate. Cititoarele de coduri de bare 1D nu pot scana noile coduri 2D, ceea ce face ca în anumite situații procesul de finalizare a cumpărăturilor să fie încetinit, spre frustrarea clienților ajunși în ultimul punct important de interacțiune cu magazinul. Acum însă, cu echipamentele Zebra seria DS2200, poți scana toate codurile de bare.

Seria DS2200 cuprinde cititoare de coduri de bare 1D/2D de tip imager care, deși sunt disponibile la un preț accesibil, nu fac compromisuri în ceea ce privește performanța sau funcțiile. Seria DS2200 oferă posibilitatea implementării la un preț accesibil, ușurința în utilizare și gestionarea simplă pe care ți le dorești.

Caracteristicile inovatoare ale seriei DS2200

Preconfigurat și gata de utilizare imediat ce îl scoți din cutie
Deoarece setările standard sunt optimizate pentru majoritatea aplicațiilor de scanare, cititoarele de coduri de bare din seria DS2200 pot fi utilizate imediat după ce sunt scoase din cutie, nefiind necesar să fie configurate. Nu trebuie decât să conectezi echipamentul DS2200 la POS, iar cablurile care detectează automat echipamentul-gazdă identifică interfața și conectează cititorul, simplificând instalarea și reducând timpul necesar punerii în funcțiune.

Decodare instantanee cu tehnologia inteligentă de scanare PRZM
Algoritmii de decodare pentru seria DS2200 ai software-ului PRZM, oferit în exclusivitate de Zebra, asigură rezultate superioare în cazul codurilor de bare de slabă calitate. Codurile sunt captate corect de la prima scanare de fiecare dată, pentru îmbunătățirea productivității la casele de marcat.

Domeniu de scanare și simplitate fără egal
Datorită domeniului de operare extins (1,23 cm – 36,8 cm), poți scana coduri de bare de la distanță, pentru accelerarea operațiunilor la casa de marcat și un timp mai scurt de instruire. Datorită scanării omnidirecționale, nu mai este nevoie să se alinieze cititorul și codul de bare, așa cum se întâmplă la cititoarele 1D.

Setări simple de personalizare cu 123Scan
Acest instrument software complementar este atât de intuitiv încât și un utilizator complet neexperimentat poate seta cu ușurință cititorul de coduri de bare DS2200. Interfața oferă asistență pentru încorporarea simplă a tuturor setărilor într-un cod de bare unic pentru programare care permite configurarea echipamentelor printr-o simplă scanare.

Comutare ultrarapidă între folosirea ca echipament portabil sau fix, pentru scanare ”mâini libere”
Cititorul poate fi pus în suport pentru a se trece automat la modul de operare ”mâini libere”, fără a fi necesară modificarea setărilor.

Piața primară pentru seria DS2278-HC este:

  • Sanatate

Downloads