, ,

Cititor coduri de bare cu fir DS457


  • Logistica
  • Productie
  • Retail
  • Utilitati
SKU/PN: DS457-HDER20004
SKU/PN: DS457-HDEU20004
SKU/PN: DS457-SRER20004
SKU/PN: DS457-SREU20004

Caracteristici generale

Cititor de coduri de bare de tip imager de ultimă generație pentru scanarea „mâini libere” a unui volum mare de coduri de bare, indiferent de tipul acestora și de suprafața de aplicare

Echipamentele din seria DS457 permit scanarea rapidă a unui volum mare de coduri de bare în modul „mâini libere”, fiind adecvate pentru diverse aplicații, de la soluțiile POS pentru retail, la cele de îmbarcări pentru aeroporturi și la liniile de producție din domeniul industrial. Datorită capacității extinse de captură de date, poți scana practic orice coduri de bare, inclusiv 1D, 2D și marcaje aplicate direct pe piese.

Indiferent de codul de bare scanat și de suprafața pe care este aplicat – imprimare pe etichetă de hârtie, gravare directă pe produs sau afișare pe ecranul telefonului mobil – tehnologia revoluționară de captură digitală de imagini îți asigură o viteză de lucru de excepție. Datorită dimensiunilor mici, echipamentele din seria DS457 ocupă puțin loc, putând fi integrate cu ușurință în zonele cu spațiu foarte limitat.

Poți alege între modul de lucru continuu și scanarea individuală a codurilor de bare, beneficiind astfel de flexibilitatea necesară pentru o gamă largă de aplicații. De asemenea, cititoarele DS457 pot fi integrate în diverse produse, datorită designului elegant putând fi folosite în zonele de interacțiune directă cu clientul, de exemplu, la casele de marcat din magazin. Indiferent de tipul codurilor de bare pe care trebuie să le scanezi, există un model care răspunde cerințelor tale. DS457 este disponibil în patru modele:

SR (standard) – pentru uz general, aplicații intensive de scanare 1D/2D
HD (înaltă densitate) – pentru codurile de bare de mici dimensiuni și înaltă densitate utilizate frecvent în producție
DL (acte de identitate) – ideal pentru aplicații 1D/2D care necesită captura de date de identificare de pe actele de identitate
DP (marcaje aplicate direct pe piese) – pentru scanarea rapidă a oricăror tipuri de marcaje aplicate direct pe piese, inclusiv prin micropercuție, gravare laser, gravare chimică, jet de cerneală, matrițare, turnare și pulverizare termică; scanează marcajele indiferent de suprafața de aplicare, inclusiv metal, cauciuc, plastic și sticlă.

Downloads