, ,

Cititor coduri de bare cu fir DS8108-HC


  • Sanatate
SKU/PN: DS8108-HCBU2104ZVW

Caracteristici generale

Soluția supremă în materie de performanță, inovații și gestionare

Casa de marcat este ultima șansă de a lăsa o impresie bună clienților, dar experiența acestora depinde foarte mult de cititorul de coduri de bare pe care îl alegi. Echipamentele din seria DS8100 depășesc cu mult cititoarele convenționale de coduri de bare de tip imager, oferind performanțe de scanare de excepție practic pentru orice fel de coduri de bare 1D și 2D, casierul putând să se miște repede pentru a nu se forma un rând prea mare și având, în același timp, posibilitatea de a oferi clienților o experiență personalizată de finalizare a cumpărăturilor.

Caracteristicile inovatoare ale seriei DS8100

Performanțe inegalabile pentru toate codurile de bare, indiferent de starea acestora
Numai cu seria DS8100 beneficiezi de combinația dintre puterea unui microprocesor de 800 MHz, un senzor de înaltă rezoluție și tehnologia PRZM, oferită în exclusivitate de Zebra. Datorită acestei combinații unice de hardware și algoritmi avansați, echipamentele din seria DS8100 scanează instantaneu cele mai problematice coduri de bare – inclusiv coduri dense, slab imprimate, îndoite, decolorate, deformate, murdare sau deteriorate, precum și coduri de bare electronice de pe ecrane slab iluminate.

Domeniu superior de scanare
Un domeniu de scanare de până la 61 cm, un senzor de imagine de înaltă rezoluție și un punct luminos foarte vizibil accelerează operațiunile de la casa de marcat. Acum, casierii din magazinele aglomerate pot scana cu ușurință articolele din cărucioarele de cumpărături fără a se deplasa.

Capacitate de scanare neîntreruptă timp de 24 de ore
Indiferent de cât de aglomerat este magazinul, cu echipamentul DS8178 fără fir, prevăzut cu baterie inteligentă PowerPrecision+, oferită în exclusivitate de Zebra, ai tot ceea ce îți trebuie pentru a lucra chiar și în turele cele mai solicitante. Echipamentele de scanare sunt disponibile în permanență – nu este necesar să fie încărcate în timpul programului.

Compatibilitate cu codurile de bare ale viitorului: Digimarc®
Seria DS8100 este compatibilă cu tehnologia de filigran digital Digimarc care constă în imprimarea repetată a unui cod de bare pe întreaga suprafață a unui produs, obținându-se un gen de ”tapetare”, acesta nefiind însă vizibil cu ochiul liber. Casierii nu mai au nevoie să localizeze codul de bare și să-l amplaseze în câmpul vizual al cititorului, ceea ce permite accelerarea operațiunilor la casă și facilitează folosirea caselor de marcat fără casier.

Scanarea mai multor coduri de bare printr-o singură apăsare de buton
Funcția MDF (Multi-code Data Formatting) permite scanarea mai multor coduri de bare și transmiterea doar a celor necesare în ordinea exactă cerută de aplicație.

Downloads