, ,

Cititor coduri de bare cu fir Gryphon GD4500-HC


  • Sanatate
SKU/PN: GD4590-HCK10-BPOC
SKU/PN: GD4590-HCK10-HD-BP

Caracteristici generale

Un cititor portabil premium pentru toate aplicațiile tale cu valoare adăugată

Cititorul de tip imager Gryphon 4500 este un echipament portabil extrem de puternic și foarte estetic pe care îl poți manevra cu naturalețe. Datorită formei echilibrate și ergonomice, îl poți utiliza pe parcursul întregii zile fără efort și fără să obosești. În carcasa estetică, se găsesc numeroase funcții și un senzor megapixel de înaltă performanță pentru o citire de excepție. Iluminarea caldă, distinctivă, în alb și tehnologia de detecție a mișcării Motionix fac ca utilizarea să fie foarte simplă și intuitivă. În plus, cititorul este disponibil atât în versiunea cu fir, cât și în versiunea wireless. Versiunea wireless oferă încărcarea prin inducție a bateriei, fără a fi necesare contacte fizice. Este o versiune mai ușor de folosit și care necesită un nivel mai redus de întreținere a acestui model foarte apreciat de utilizatori. Adecvat pentru retail, sănătate publică, producție și servicii. Cu cititorul de tip imager Gryphon 4500 beneficiezi la maximum de puterea tehnologiei.

 

Țintire superioară în orice mediu de lucru

Cititorul de tip imager Gryphon 4500 este prevăzut cu un sistem unic de țintire cu 4 puncte, cu reticul (plus) în centru. Acesta asigură definirea clară a zonei de citire și garantează țintirea perfectă la fiecare scanare. Când te confrunți cu o situație dificilă de scanare a unui anumit cod de bare pe care trebuie să îl selectezi dintre multiple alte elemente, tot ce ai de făcut este să apeși pe butonul de acționare. Datorită reticulului central foarte vizibil, de culoare roșie, poți ținti coduri de bare pe aproape orice suprafață și în orice mediu. La fel ca la toate celelalte cititoare Datalogic, tehnologia brevetată Green Spot îți confirmă instantaneu citirea reușită direct pe codul de bare. Cititorul de tip imager Gryphon 4500 este extrem de flexibil. Astfel, poți scana coduri de bare 1D, 2D, poștale, suprapuse, Digimarc și DotCode cu un singur echipament ușor și plăcut de utilizat.

 

 

Curățenie neegalată

În contextul actual, nu poți fi niciodată prea prudent, dar curățarea permanentă a echipamentelor îți poate lua foarte mult timp. La fel ca multe alte produse proiectate pentru sectorul de sănătate publică, toate versiunile Gryphon 4500 sunt fabricate din materiale speciale rezistente la curățarea cu substanțe chimice agresive. Pentru o protecție superioară a utilizatorului, sunt tratate pentru a inhiba proliferarea bacteriilor pe suprafața echipamentului. Sunt disponibile în culoarea albă sau neagră. De asemenea, cititorul de tip imager Gryphon 4500 este disponibil și într-o versiune wireless cu încărcare prin inducție. Neexistând contacte fizice pe corpul echipamentului și pe stația de bază, acesta poate fi curățat simplu și rapid între ture. De asemenea, în acest mod se prelungește durata de viață utilă a ambelor echipamente, nefiind necesară întreținerea preventivă pentru a menține curate contactele de încărcare. Acesta este un aspect important, deoarece avarierea contactelor de încărcare este cauza numărul unu de defectare în cazul unei mari părți a cititoarelor wireless existente la ora actuală pe piață.

Downloads