%
, ,

Cititor coduri de bare cu fir LS2208


  • Retail
SKU/PN: LS2208-SR20001R-UR
SKU/PN: LS2208-SR20007R-UR

Caracteristici generale

Mediu de lucru mobil și un nivel mai ridicat de productivitate

Când ai nevoie de performanțe de scanare suplimentare în cadrul sistemului existent, la un preț accesibil, îți recomandăm LS2208. Acest cititor de coduri de bare mic și ușor te ajută să îți mărești productivitatea la casă și în depozit, dacă ești o firmă de retail, să administrezi medicația și să gestionezi stocurile, dacă ești o unitate medicală și, în general, să urmărești mijloacele fixe și obiectele de inventar.

Indiferent de domeniul de utilizare, LS2208 oferă un design durabil pentru a reduce timpul de nefuncționare și a menține costurile de întreținere la minimum.

Durabilitate
Prevăzut cu placă unică brevetată de circuit imprimat, cu element de scanare brevetat din polimer cu cristale lichide care nu favorizează frecarea, fereastră de scanare din sticlă securizată rezistentă la zgârieturi și specificații foarte bune privind rezistența la cădere și șoc prin rostogolire, LS2208 asigură o utilizare fiabilă zi după zi.

Scanarea de coduri de înaltă densitate pentru o mai mare flexibilitate în utilizare
Cu un singur echipament poți scana coduri de bare de înaltă densitate utilizate frecvent pe articolele de mici dimensiuni.

Implementare oriunde în lume
Datorită compatibilității cu 97 de tastaturi internaționale, LS2208 este pregătit pentru a fi pus în funcțiune în țara ta, imediat după ce îl scoți din cutie.

Cel mai bun domeniu de operare la categoria sa
Poți scana în fiecare zi 13 mil. de coduri de bare UPC de pe articole aflate la o distanță de peste 63,5 cm, ceea ce pentru tine înseamnă o mai mare productivitate, iar pentru client o experiență pozitivă la finalizarea cumpărăturilor.

Mai multe opțiuni de feedback la scanare
Ai la dispoziție o varietate de opțiuni care îți indică dacă scanarea s-a realizat corespunzător: Direct Decode Indicator (o linie laser care clipește), un bip, un indicator LED roșu/verde sau o combinație dintre cele trei.

Confort constant pe parcursul întregii zile
Datorită designului ergonomic testat și greutății reduse, beneficiezi de un nivel maxim de confort, chiar și în condiții de activitate intensă. Rezultatul? Nu obosești și ai un nivel mai ridicat de productivitate.

Operare flexibilă ca echipament portabil sau fix (”mâini libere”)
Suportul opțional IntellistandTM permite utilizarea LS2208 ca echipament fix, precum și comutarea automată între modul ”mâini libere” și modul portabil prin simpla ridicare din suport.

Interfețe multiple
Indiferent de echipamentul-gazdă pe care îl folosești acum sau îl vei folosi în viitor, LS2208 este pregătit pentru orice variantă.

Operare reală plug-and-play (conectezi și scanezi)
Cablul universal permite conectarea indiferent de configurația sistemului, ceea ce elimină timpul necesar pentru instalare și instruire.

ADF (Advanced Data Formatting)
Formatează datele în mod adecvat înainte de a le transmite către computer, eliminând astfel modificarea costisitoare a software-ului folosit.

Downloads