, ,

Cititor coduri de bare cu fir Magellan 1500i


  • Retail
SKU/PN: MG1501-10210-0200

Caracteristici generale

Acum poți face mai mult cu cel mai mic cititor cu mod de operare prin prezentarea produsului

Deși mic, cititorul Magellan 1500i de la Datalogic, cu mod de operare prin prezentarea produsului îți oferă performanțe maxime. Este soluția ideală pentru o gamă largă de aplicații, printre care retail, POS, farmacie, asistență clienți, case de marcat fără casier și terminale cu autoservire. Deși este proiectat pentru a ocupa puțin spațiu, echipamentul are o zonă mare de citire. Scanarea în modul de trecere rapidă (sweep) a codurilor de bare 1D, 2D și Digimarc se realizează rapid și intuitiv, chiar și în cazul codurilor de bare imprimate necorespunzător sau a celor afișate pe ecranul unui smartphone. 1500i îți asigură performanțe de vârf în activitate și reglează iluminarea și adâncimea câmpului vizual pentru optimizarea rapidă a citirii. Spre deosebire de alte cititoare cu operare prin prezentare de pe piață, performanțele 1500i nu sunt afectate de ecranele de plexiglas montate în prezent la casele de marcat din motive de siguranță. Este un cititor cu performanțe de cel mai înalt nivel care permite personalului să lucreze confortabil chiar și în turele cele mai lungi și mai solicitante.
Lucrezi mai simplu și mai ergonomic

Magellan 1500i a fost conceput pentru ușurință în utilizare. Cablul este montat astfel încât să se afle la distanță de echipament pentru a nu te deranja când lucrezi. Datorită liniilor clare și opțiunilor de culoare, în alb sau în negru, conferă zonei de lucru un aspect îngrijit. Cititorul are două moduri de operare: fix când ai nevoie să îl utilizezi ca echipament „mâini libere” sau prezentare când ai nevoie să îl utilizezi ca echipament portabil și scanezi ținându-l în mână. În modul fix, permite scanarea în modul de trecere rapidă (sweep) la viteze de până la 1,5 m/s; modul portabil este activat automat prin intermediul accelerometrului încorporat, permițând scanarea țintită folosind tehnologia Datalogic „Green Spot”, cu confirmarea citirii reușite. Indiferent de modul de operare ales, te poți baza pe scanarea simplă a produselor și pe creșterea productivității.
Funcționare în siguranță pe parcursul întregii zile

Magellan 1500i este prevăzut cu iluminare adaptivă. Aceasta elimină iluminarea intermitentă și reduce luminozitatea când nu este necesară, diminuând astfel solicitarea asupra ochilor. Iluminarea se reglează și optimizează automat la codurile de bare din câmpul vizual. Nu necesită nicio reglare între scanarea codurilor de bare imprimate și a celor de pe ecranele dispozitivelor mobile. Iluminarea 100% LED este mult mai sigură și mai fiabilă decât sistemele cu laser. Combinația dintre iluminarea în infraroșu apropiat și roșu (deep red) îți asigură atât confort, cât și performanțe de vârf. 1500i este partenerul perfect în timpul celor mai lungi ture, când personalul are nevoie de utilizare simplă și confort.
Elegant, dar robust

Magellan 1500i este un cititor elegant cu o amprentă de dimensiuni reduse de numai 8 x 9 cm. Cu toate acestea, proiectarea industrială robustă îi asigură durabilitate în operare. Este prevăzut cu o carcasă robustă cu grad de protecție IP52 care îi asigură rezistența la căderi multiple de la o înălțime de până la 1,2 m pe beton, pentru a beneficia de mii de ore de performanță. În plus, datorită numeroaselor opțiuni de montare, inclusiv cu magnet și posibilității de instalare pe perete îl poți poziționa ușor sau poți trece rapid de la scanarea fixă la utilizarea ca echipament portabil. Indiferent de alegerea ta, performanța rămâne aceeași. Capacitatea de captură de coduri de bare, inclusiv Digimarc, cupoane și imagini nu este afectată. Magellan 1500i este completarea perfectă de care ai nevoie în activitatea de scanare.

Downloads