, ,

Cititor coduri de bare cu fir Magellan 3450VSi


  • Retail
SKU/PN: M3450-010200-07604
SKU/PN: M3450-010200-07104

Caracteristici generale

Scanare accelerată de coduri de bare
Cititoarele de masă inovatoare Magellan 3450VSi de la Datalogic sunt ușor de utilizat și îți oferă avantaje de vârf în activitate. Deși la exterior sunt identice, aceste produse îți oferă niveluri diferite de performanță pentru a acoperi toate cerințele. Dacă ai nevoie de putere de procesare mai mare și de un randament superior, modelul de vârf de gamă Magellan 3450VSi îți oferă cele mai bune performanțe de scanare de pe piață dintre cititoarele cu un singur plan. Aceste cititoare sunt adecvate pentru o gamă largă de aplicații, printre care case de marcat, farmacie, verificarea medicamentelor și verificarea „mâini libere” a componentelor. Zona foarte mare de citire și scanarea prin trecere rapidă (sweep) asigură citirea simplă și rapidă a unei mari diversități de coduri de bare și de alte surse. Magellan 3450VSi îți asigură o mai mare eficiență în activitate.

Puterea de scanare și fiabilitatea de care ai nevoie
Magellan 3450VSi au fost proiectate în cele mai mici detalii pentru a-ți oferi performanță, confort și durabilitate într-un echipament compact și ergonomic. Indiferent de aplicație, ai la îndemână un echipament de înaltă calitate, cu o durată de viață utilă și performanțe de excepție. Datorită celei mai recente tehnologii de decodare și lipsei componentelor mobile, aceste modele de cititoare Magellan gestionează cu ușurință operațiunile de scanare de mare viteză. De asemenea, au capacitatea de a citi coduri Digimarc, ceea ce îți oferă garanția că vor face față schimbărilor de pe piață, putând fi utilizate și în viitor. Datorită proiectării robuste, rezistă la utilizări agresive și la contactul cu lichidele și au protecție la descărcări electrostatice până la 25 kV. La fel ca toate produsele Magellan, aceste cititoare sunt robuste, durabile și flexibile.

Instalare optimă în timp record
Datorită formei compacte, aceste cititoare verticale cu un singur plan pot fi montate cu ușurință pe masă, pe perete sau chiar în cadrul unui sistem de casă de marcat fără casier, de mici dimensiuni. Portul USB auxiliar permite montarea rapidă și simplă a unui cititor pentru clienți. Clienții vor beneficia de o experiență superioară la cumpărături prin posibilitatea de scanare a cardurilor de fidelitate în timp ce casierul scanează articolele, totul într-un mediu curat, sigur și fără contact. Prin integrarea cu sisteme EAS de la alți producători, etichetele sunt dezactivate numai după citirea reușită a codului de bare. Noua platformă electronică a cititoarelor Magellan 3450VSi permite alimentarea folosind un cablu standard USB, ceea ce elimină necesitatea unei surse externe de alimentare. Având în vedere toate aceste caracteristici, integrarea acestor cititoare în sistemul tău existent este mai mult decât simplă.

Scanare confortabilă întreaga zi
Magazinele și unitățile de producție sunt medii de lucru aglomerate și zgomotoase. Zgomotul de fundal te poate face să-ți pierzi atenția și concentrarea. Ai nevoie de un cititor care să simplifice activitatea și să reducă stresul. Aceste cititoare Magellan fac ca totul să fie mai simplu, datorită performanțelor de scanare, ușurinței în utilizare și altor funcții care te ajută să economisești timp. Senzorul de înaltă performanță și sistemul optic personalizat asigură o zonă mare de citire, pentru o scanare intuitivă. Iluminarea obiectului se realizează cu LED-uri în infraroșu apropiat, cu lumină constantă, neagresivă. Cititorul mărește automat iluminarea în momentul în care un obiect intră în câmpul vizual pentru citirea codurilor de bare problematice. Poți lucra confortabil întreaga zi, având siguranța că scanezi de fiecare dată articolele corect, de la prima trecere. Fiecare scanare reușită este confirmată printr-un semnal sonor, LED-uri vizibile și prin tehnologia „Green Spot” de la Datalogic, direct pe codul de bare.

Downloads