, ,

Cititor coduri de bare cu fir MS954


  • Logistica
  • Productie
  • Retail
  • Sanatate
  • Utilitati
SKU/PN: MS-954-I000R

Caracteristici generale

Cititor de coduri de bare fix, de înaltă performanță, cu design compact și rezistent
MS954 este un cititor de coduri de bare fix, cu laser, cu design compact și rezistent, pentru scanarea liniară de nivel premium a tuturor tipurilor de coduri de bare 1D, inclusiv a celor imprimate necorespunzător sau a simbolurilor cu contrast redus. MS954 oferă un unghi de scanare configurabil de 47° și 35° pentru echipamentele OEM care necesită un domeniu de operare flexibil și extins. Fiind unul dintre cele mai mici, ușoare și performante cititoare fixe de coduri de bare disponibile la ora actuală, MS954 este ideal pentru colectarea automată și precisă a datelor în cadrul echipamentelor OEM care prezintă limitări legate de spațiu. De asemenea, poate fi utilizat independent drept cititor de coduri de bare fix.

Funcții multiple pentru mai multă flexibilitate în medii de lucru diverse
MS954 oferă un unghi de scanare configurabil și un domeniu de operare de peste 88,9 cm pentru o rată ridicată de scanări reușite de la prima încercare și productivitate maximă. MS954 este ușor de programat și de configurat, permițându-ți să îți reduci timpul de dezvoltare și să îți scoți produsele pe piață într-un timp mai scurt, chiar dacă nu dispui de resurse tehnice interne pentru integrarea de cititoare de coduri de bare. Datorită carcasei rezistente și interfeței RS-232 încorporate, MS954 permite echipelor tale de proiect să integreze rapid și în siguranță scanarea de înaltă performanță de coduri de bare 1D în numeroase aplicații.

Tehnologie testată pentru soluții avansate
Cu milioane de instalări la nivel mondial, echipamentele noastre OEM și-au dovedit înalta fiabilitate și performanțele superioare în captura precisă și rapidă de date și imagini în cadrul aplicațiilor și echipamentelor critice. De asemenea, datorită designului care permite integrarea simplă a echipamentului, precum și serviciilor specializate oferite de echipa noastră de asistență OEM de talie mondială, acum îți poți scoate pe piață produsele într-un mod mai rapid și mai rentabil din punct de vedere al costurilor. Și deoarece chiar și cele mai inteligente produse necesită un plan de întreținere și de asistență, îți oferim servicii superioare pentru a te ajuta să maximizezi timpul de funcționare a echipamentelor și să îți menții un nivel superior de performanță.

Downloads