, ,

Cititor coduri de bare cu fir PowerScan PD9330


SKU/PN: PD9330-ARK1
SKU/PN: PD9330-ARK2

Caracteristici generale

Cititoarele cu laser PowerScan 9300 au un design ergonomic și o greutate echilibrată, pentru un nivel optim de confort în timpul operațiunilor intensive de scanare.

De asemenea, cititoarele din seria 9300 sunt prevăzute cu tehnologia 3GL (3 Green Lights) oferită în exclusivitate de Datalogic, pentru o confirmare superioară a citirii reușite. TehnologiaGreen Spot” de confirmare a citirii reușite direct pe codul de bare scanat și cele două LED-uri de confirmare a citirii reușite amplasate la partea superioară a echipamentului măresc vizibilitatea din orice unghi.

Toate modelele sunt prevăzute cu echipări multi-interfață, incluzând cele mai utilizate interfețe: RS-232, Keyboard Wedge și USB (de asemenea, modelele fără fir oferă opțional conexiune Ethernet pentru utilizări standard sau industriale) și au un domeniu de scanare ultraextins pentru codurile de bare 1D.

Componentele mecanice ale cititoarelor PowerScan 9300 au fost dezvoltate și testate pentru a rezista condițiilor extreme din mediul de lucru, pentru menținerea de standarde constante de citire, fără a sacrifica performanțele sau fiabilitatea. Carcasa ergonomică este ușoară și echilibrată, pentru un nivel optim de confort în timpul operațiunilor intensive de scanare.

Seria de cititoare cu laser PowerScan 9300 cuprinde modelul cu fir PD9330 și modelele fără fir PBT9300 / PM9300. Modelul PBT9300 este prevăzut cu tehnologie wireless Bluetooth, iar modelul PM9300 cu sistemul de comunicații radio în bandă îngustă STAR Cordless System de la Datalogic. Toate modelele PowerScan 9300 sunt disponibile cu sistem optic AR (Auto Range), cu distanțe de scanare de până la 11,5 m pentru codurile de bare reflectorizante.