, ,

Cititor coduri de bare cu fir QuickScan QD2430


  • Retail
  • Utilitati
SKU/PN: QD2430-BK
SKU/PN: QD2430-WH
SKU/PN: QD2430-BKK1
SKU/PN: QD2430-BKK1S

Caracteristici generale

Codurile de bare 2D sunt extrem de utilizate pe toate segmentele de piață în domeniul capturii de date. În prezent, datorită prețurilor mai accesibile și tehnologiei de tip area imager care elimină practic orice limitări, cititoarele de coduri de bare 2D se bucură de o mare popularitate, un rol important avându-l funcții precum scanarea de pe ecranul telefonului mobil sau compatibilitatea cu codurile 2D viitoare sau necesitățile de captură de imagini din anii ce vor urma.

Cititorul de coduri de bare 2D de tip imager QuickScan QD2400 este special proiectat pentru a răspunde cerințelor sectorului de retail și solicitărilor pieței, oferind performanțe excepționale la citirea omnidirecțională pentru orice coduri, alături de un preț accesibil. Cititorul mic, echilibrat și ușor este caracterizat de carcasa căreia nu îi lipsesc detalii elegante de design, dar care nu sacrifică durabilitatea recunoscută a echipamentelor Datalogic.

Adecvat în mod special pentru aplicații POS, cititorul de tip imager QuickScan QD2400 este echipat cu un nou sistem de iluminare și țintire dezvoltat cu unicul scop de a reduce solicitarea asupra ochilor în timpul activităților zilnice de scanare. Sistemul constă în iluminare neagresivă în roșu-închis, în combinație cu două triunghiuri LED de culoare albastră care facilitează țintirea codului. Ca urmare, beneficiezi de sistem precis de țintire care contribuie la reducerea solicitării asupra ochilor și care, în același timp, îți oferă eficiență de vârf la scanare.

Cititorul de tip imager QuickScan QD2400 îți permite să scanezi coduri de bare liniare convenționale, imprimate pe un suport, dar și coduri 2D complexe afișate pe ecranul unui dispozitiv mobil sau pe cardurile de fidelitate. Cu QD2400, beneficiezi de scanare rapidă și fiabilă și de un cititor 2D elegant și robust.

Tehnologia de tip imager respectă sau depășește cerințele în materie de productivitate în comparație cu cititoarele laser și îți oferă avantaje suplimentare în materie de cost de proprietate și o mai mare fiabilitate pe termen lung.

Downloads