, ,

Cititor coduri de bare cu fir QuickScan QW2100


  • Retail
SKU/PN: QW2120-BKK1
SKU/PN: QW2170-BKK2S

Caracteristici generale

Seria de cititoare QuickScan reprezintă gama accesibilă Datalogic de captură automată de date, cuprinzând echipamente portabile, de uz general, pentru colectarea de date. Cititorul de coduri de bare liniare de tip imager QuickScan Lite QW2100 este un produs de intrare de gamă, special creat pentru citirea de coduri de bare lungi și trunchiate, des întâlnite în anumite zone ale lumii. Este soluția perfectă pentru retail, industria ușoară, prelucrarea documentelor/facturilor de utilități, precum și pentru aplicații financiar-bancare.

Cititorul de tip imager QW2100 este un echipament mic și ușor, designul ergonomic asigurând confort la utilizare în timpul activității zilnice. Citește rapid și cu precizie majoritatea codurilor de bare 1D și are un unghi larg și o linie extinsă de scanare, ceea ce îl face soluția perfectă pentru captura de coduri de bare mai lungi și mai late de pe facturile de utilități sau care sunt folosite în industria electronică. În plus, linia de scanare este mai subțire și are o luminozitate mai mare, ceea ce asigură unghiuri largi de scanare, fără a fi nevoie să se mărească distanța.

Cititorul de tip imager QW2100 dispune de un suport special proiectat, cu greutate mică, care se poate plia și care este prevăzut cu un cap reglabil pentru diverse unghiuri de scanare.

QW2100 este disponibil cu două opțiuni de interfață: USB sau Keyboard Wedge/RS-232 și poate fi livrat în diverse formate, putând fi comandat doar cititorul sau un kit constând în cititor, cablu și suport pentru utilizarea în modul „mâini libere”. Software-ul de configurare Datalogic Aladdin™ îți pune la dispoziție funcții ușor de utilizat pentru o procedură simplă de punere în funcțiune, chiar și pentru utilizatorii neexperimentați.

Downloads