, ,

Cititor coduri de bare cu fir QuickScan QW2400


  • Retail
SKU/PN: QW2420-BKK11S
SKU/PN: QW2470-BKK2S

Caracteristici generale

Cititorul de coduri de bare 2D de tip area imager QuickScan Lite QW2400 este un echipament de intrare de gamă, special proiectat pentru scanarea de coduri de bare 1D lungi și trunchiate, respectiv de coduri de bare 2D mai mari de la distanță redusă. Cititorul de tip imager QW2400 îți oferă un câmp vizual extrem de larg pentru captura codurilor de bare problematice 1D și 2D de la distanță mică, folosind diferite unghiuri de scanare pentru a veni în întâmpinarea cerințelor din retail, industria ușoară, prelucrarea documentelor/facturilor de utilități și din domeniul financiar-bancar. Cititorul 2D QuickScan Lite este cel mai accesibil și cel mai performant cititor de tip area imager din categoria sa.

Cititorul de tip area imager QW2400 îți oferă performanțe de vârf la citirea rapidă și cu precizie a celor mai des utilizate coduri de bare 1D și 2D, indiferent dacă sunt imprimate sau afișate pe ecranul unui dispozitiv mobil. Datorită sistemului de iluminare în culoarea albă, în combinație cu punctul luminos de culoare albastră, ai la dispoziție un sistem clar și vizibil de țintire, dar care nu este agresiv pentru ochi.

Cititorul de tip area imager QW2400 este disponibil cu două variante de interfață: USB sau Keyboard Wedge/RS-232. De asemenea, există posibilitatea de a achiziționa doar cititorul sau kituri certificate separate care conțin cablu și suport.

Downloads