, ,

Cititor coduri de bare fara fir CS3070


 • Retail
SKU/PN: CS3070-SR10007WW

Caracteristici generale

Un dispozitiv mobil inovator care îți încape în buzunar sau pe care îl poți ține pe un șnur cu care poți scana oriunde și oricând coduri de bare 1D

Cu o greutate de numai 70 g, dispozitivele din seria CS3000 duc scanarea 1D la un nou nivel de mobilitate și accesibilitate. Pot fi utilizate pentru scanarea codurilor de bare pe loturi, acestea fiind descărcate ulterior. Modelul CS3070 este prevăzut cu un mod de lucru în timp real, cu conexiune Bluetooth® la laptop, PDA sau smartphone pentru utilizări precum livrări sau gestiunea stocurilor.

Fișierele corespunzătoare loturilor cuprinzând până la un milion de coduri de bare pot fi configurate cu ușurință pentru completarea de formulare, foi de calcul și liste de inventar. Pentru colectarea datelor nu este practic necesară niciun fel de instruire, deoarece datorită configurației cu două butoane și sistemului de prindere de cauciuc, scanarea este confortabilă chiar și în condiții de activitate intensă. Acest cititor extrem de eficient de coduri de bare permite scanarea din apropiere sau de la o distanță de până la 114,3 cm, putând fi, de asemenea, folosit, în condiții de lumină slabă, de personalul de pază sau de curățenie la ușile de acces sau în alte locuri. Articolelor scanate li se pot asocia data și ora în modul de lucru pe loturi pentru urmărire și gestionare. Pentru asigurarea fiabilității, cititoarele beneficiază de un grad de etanșeitate IP40, sunt testate pentru rezistență la cădere de la 1,2 m, precum și la 500 de șocuri consecutive prin rostogolire de la 0,5 m. Datorită duratei de funcționare a bateriei de 12 ore în modul de operare în timp real și de 24 de ore în modul de lucru pe loturi, echipamentele din seria CS3000 pot fi utilizate pe o perioadă care depășește durata unei ture, fiind soluția ideală dacă ești o companie interesată de eficientizarea și simplificarea proceselor de activitate.

Designul ergonomic caracteristic tuturor echipamentelor Zebra asigură confort și ușurință în utilizare
Nu ai nevoie de niciun fel de instruire pentru a folosi seria CS3000. Datorită configurației extrem de intuitive cu două butoane scanezi cu maximă ușurință. În plus, sistemul de prindere cu caneluri ghidează mâna și degetele în cea mai confortabilă poziție pentru scanare, iar butoanele moi de cauciuc conferă un plus de confort chiar și în condiții de activitate intensă.

Capacitate de lucru profesională și fiabilitate pentru reducerea costului total de proprietate
Datorită capacității mari de stocare, poți scana peste un milion de coduri de bare, un aspect extrem de util în cazul în care se lucrează cu loturi mari. Memoria nevolatilă permite păstrarea datelor corespunzătoare loturilor. Modul de proiectare asigură durabilitatea echipamentului și reducerea costului total de proprietate. Cititoarele sunt testate pentru rezistență la cădere de la 1,2 m, precum și la 500 de șocuri consecutive prin rostogolire de la 0,5 m. Durata de funcționare a bateriei de 24 de ore în modul de lucru pe loturi, respectiv de 12 ore în modul de lucru prin Bluetooth extinde posibilitățile de scanare cu o singură încărcare a bateriei dincolo de durata unei ture de lucru.

Cele mai bune performanțe de scanare la categoria sa
Motorul de scanare integrat SE955/SE965 asigură calitatea și fiabilitatea de scanare pentru care echipamentele Zebra sunt recunoscute la nivel mondial. Domeniul de operare extins asigură o flexibilitate extraordinară în utilizare. Poți scana codurile de bare din imediata apropiere sau de la distanță de până la 114,3 cm, indiferent de condițiile de iluminat.

Automatizează-ți activitatea cu două moduri de operare flexibile – pe loturi și în timp real
În modul de scanare pe loturi, cu acest mic dispozitiv de înaltă performanță poți scana inclusiv coduri de bare deteriorate sau de slabă calitate. Fiecărei scanări pe loturi i se pot asocia data și ora pentru informații suplimentare care pot fi folosite în cadrul analizelor de business intelligence.

Sistem de scanare laser flexibil mobil pentru coduri de bare 1D
Cititor mobil de coduri de bare cu două moduri de operare: pe loturi pentru încărcarea datelor într-un sistem-gazdă ulterior scanării sau în timp real, cu transmiterea wireless a datelor prin Bluetooth către o aplicație-gazdă de pe un smartphone, PDA sau laptop.

Durată lungă de funcționare a bateriei
Bateria funcționează 24 de ore în modul de scanare pe loturi, respectiv 12 ore în modul Bluetooth, ceea ce asigură posibilități de scanare care depășesc durata unei ture de lucru cu o singură încărcare.

Configurație simplă, cu două butoane
Ușor de manevrat și utilizat – nu este nevoie de aproape niciun fel de instruire

Mic și ușor
Încape în buzunar sau poate fi purtat la gât pe un șnur, cântărind numai 70 g.

Ușor de integrat cu un echipament-gazdă
Conexiunea prin USB în modul de operare pe loturi, respectiv conexiunea wireless prin Bluetooth îi asigură compatibilitatea cu orice echipament gazdă.

Memorie nevolatilă de 512 MB
Echipamentul are o capacitate de stocare de peste un milion de scanări și asigură păstrarea datelor, ceea ce îl face ideal pentru orice operațiuni de scanare pe loturi.

Performanțe superioare de scanare
Utilizare simplă și intuitivă – țintești, apeși și scanezi. Scanează cu ușurință chiar și codurile de bare murdare, deteriorate și de slabă calitate.

Durabilitate de nivel profesional: rezistență la cădere de la 1,2 m; rezistență la 250 de șocuri (rostogolire) (500 căderi) de la 0,5 m
Asigură o funcționare fiabilă în pofida căderilor și loviturilor inevitabile în condiții reale de utilizare.

Principalele caracteristici și avantaje ale Seriei CS3000

Ușor de implementat

 • Încape în buzunar sau poate fi purtat pe un șnur;
 • Cântărește 70 g;
 • Configurație intuitivă cu două butoane pentru eliminarea necesității instruirii;
 • Durată de funcționare a bateriei de 12-24 ore;
 • Proiectare durabilă și ergonomică.

Tehnologie de scanare de înaltă eficiență

 • Folosește motorul Zebra SE955;
 • Poate fi folosit în aproape orice condiții de iluminat;
 • Permite scanarea din apropiere sau de la o distanță de până la 114,3 cm;
 • Asigură scanarea codurilor de bare de slabă calitate sau deteriorate.

Managementul datelor în modul de operare pe loturi

 • Permite scanarea a un milion de coduri de bare;
 • Memoria nevolatilă asigură păstrarea datelor;
 • Datele pot fi introduse într-un fișier ASCII definit de utilizator pentru completarea formularelor de comandă, foilor de calcul și listelor de inventar.

Managementul datelor în modul de operare în timp real

 • Conectare prin Bluetooth® la laptop, PDA, smartphone.

Downloads