, , ,

Cititor coduri de bare fara fir Gryphon I GBT/GM4200


  • Productie
  • Retail
  • Sanatate
  • Utilitati
SKU/PN: GBT4200-BK-BTK1
SKU/PN: GBT4200-WH-BTK1
SKU/PN: GM4200-BK-433K1
SKU/PN: GM4200-WH-433K1

Caracteristici generale

Cititoarele portabile din seria Gryphon se bucură deja de o reputație solidă și de apreciere în retail, servicii, industria ușoară, sănătate publică și control al accesului. Dar noul cititor de coduri de bare liniare, de tip imager Gryphon 4200 ridică și mai mult ștacheta. Această serie reprezintă gama premium de cititoare portabile de coduri de bare 1D de la Datalogic, care pot fi utilizate pentru aplicații multiple. Cititorul este echipat cu numeroase modernizări concepute pentru viitor pentru a te menține în top și de acum înainte. De asemenea, carcasa rezistă acțiunii celor mai agresive substanțe chimice de curățare pentru o igienizare zilnică mai simplă și mai sigură. Cititorul poate fi utilizat de la o tură la alta pentru a scana cu ușurință coduri de bare greu de citit, de slabă calitate sau deteriorate. De asemenea, poți scana coduri de bare direct de pe ecranele dispozitivelor mobile sau prin panouri de plexiglas. Beneficiezi de o flexibilitate superioară la casa de marcat, cititorul permițând, datorită adâncimii câmpului vizual, scanarea oricăror coduri de bare de la apropiere și la distanță mai simplu ca oricând. Poți scana cu ușurință chiar și articolele „de pe fundul coșului”. Nu îți poți dori mai mult.

Selectarea codului corect de fiecare dată

Cititorul de coduri de bare de tip imager Gryphon 4200 este prevăzut cu tehnologia extrem de intuitivă „soft line viewfinder”. Aceasta permite selectarea corectă a codului dorit. Mai ales în situația în care există mai multe coduri de bare, poți ținti, capta și decoda cu ușurință codul corect. Nu mai este nevoie să pierzi timp prețios pentru a scana codul corect din mai multe încercări. Deși linia de scanare este confortabilă pentru ochi, luminozitatea poate fi reglată cu ușurință în funcție de mediul de lucru. Datalogic este alături de tine pentru a te ajuta să faci față exigențelor din ce în ce mai mari din sectorul de e-commerce, unde viteza și eficiența sunt factori definitorii pentru o companie de succes.

Încărcare wireless pentru prelungirea duratei de viață utilă

Gryphon 4200 este cu adevărat unic prin faptul că dispune de încărcare prin inducție (wireless). Cauza numărul unu de defectare a cititoarelor fără fir este reprezentată de contactele de încărcare necorespunzătoare sau avariate. Gryphon 4200 face față la mii de încărcări, fără să necesite întreținere costisitoare și consumatoare de timp. Prin utilizarea aceluiași standard de încărcare folosit de majoritatea mărcilor de smartphone-uri, Datalogic a creat un cititor care îți mărește productivitatea. Cel mai mare avantaj legat de utilizarea acestuia este că va continua să funcționeze perfect după încărcări continue și operațiuni regulate de curățare. Cu o baterie încărcată complet beneficiezi de un număr incredibil de 80 de ore de funcționare sau de 80.000 de scanări.

Downloads