, , ,

Cititor coduri de bare fara fir HandScanner HS7500


  • Logistica
  • Productie
SKU/PN: HS7500MR
SKU/PN: HS7500SR

Caracteristici generale

Control complet cu un cititor compact și ușor

HandScanner de la Datalogic este cel mai ușor și mai mic cititor purtabil de pe piață. Este proiectat pentru a fi utilizat în transporturi și logisticăretailproducție și sănătate publică. Îți oferă numeroase avantaje, precum ușurință în utilizareposibilitatea de a-ți folosi mâinile pentru colectarea articolelor și captură rapidă de date, pentru o creștere substanțială a productivității, concomitent cu reducerea sarcinilor repetitive nenecesare și a erorilor aferente. Fiind fixat confortabil și ergonomic pe dosul mâinii, HandScanner este mai subțire și mai puțin deranjant decât cititoarele convenționale cu fixare pe degete. Lasă degetele libere și este mult mai rezistent la avarii decât cititoarele convenționale mari, cu fixare pe degete. În plus, combinația dintre HandScanner și terminalele mobile Datalogic îți asigură o productivitate și mai mare, datorită funcțiilor complete de colectare de date, adecvate pentru orice aplicație. Greutatea mică, viteza de scanare, bateria cu durată mare de funcționare, posibilitatea de încărcare rapidă și funcțiile unice de feedback sunt caracteristici care îl recomandă drept dispozitivul care te ajută să atingi un nivel maxim de eficiență în activitate.

Scanare rapidă pentru productivitate maximă

Doi factori esențiali care determină efectuarea de investiții în automatizarea depozitului sunt creșterea productivității angajaților și mărirea eficienței de colectare a produselor. Cu HandScanner, ambele criterii sunt îndeplinite confortabil. Este nevoie doar să apeși cu degetul mare pentru identificarea produselor. Operatorii își pot folosi ambele mâini în timp ce poartă HandScanner pentru manipularea nestingherită a obiectelor. Datorită formei plate și compacte a HandScanner și a sistemului de fixare confortabil, nici nu vor mai observa că îl poartă pe mână. Este ca și cum ai purta o mănușă comodă care reduce leziunile cauzate de întinderile repetate și care este mai puțin supusă riscului de avariere accidentală. În plus, când folosești HandScanner, citirile eronate scad cu 33%. Astfel, vei experimenta o creștere neegalată a productivității.

Fără încărcare pe parcursul unei ture

Bateria cu care este prevăzut HandScanner îi asigură o durată incredibilă de funcționare de 15 ore sau de 10.000 de scanări, mai mult decât suficient chiar și pentru cea mai solicitantă tură. În transporturi și logistică, utilitatea sa constă în special în faptul că poate fi utilizat continuu, fără a fi lăsat jos și ridicat. În producție și sănătate publică, se remarcă prin faptul că operatorii nu mai trebuie să lase din mână uneltele sau instrumentele pentru a utiliza cititorul; aceștia pot continua să selecteze și să scaneze produsele, pentru asigurarea trasabilității complete. În retail, unde se scanează intensiv, nu există riscul descărcării bateriei. În plus, datorită timpului de încărcare de numai două ore, poți fi sigur că cititorul tău este gata de acțiune înainte chiar să ai nevoie de el.

Downloads