, ,

Cititor coduri de bare fara fir PowerScan PM9100


  • Logistica
  • Productie
SKU/PN: PM9100-433RBK10
SKU/PN: PM9100-433RBK20

Caracteristici generale

Cititoarele de coduri de bare liniare, de tip imager, PowerScan 9100, au un design ergonomic și o greutate echilibrată, pentru un nivel optim de confort în timpul operațiunilor intensive de scanare. Linia de scanare verde s-a dovedit a fi cea mai confortabilă soluție pentru ochi, în materie de culoare, pentru activitatea de zi cu zi.

Cititoarele de tip imager din seria 9100 sunt prevăzute cu tehnologia 3GL (3 Green Lights) oferită în exclusivitate de Datalogic, pentru o confirmare superioară a citirii reușite. Tehnologia „Green Spot” de confirmare a citirii reușite direct pe codul de bare scanat și cele două LED-uri de confirmare a citirii reușite amplasate la partea superioară a echipamentului măresc vizibilitatea din orice unghi. Toate modelele sunt prevăzute cu echipări multi-interfață, incluzând cele mai utilizate interfețe: RS-232, Keyboard Wedge și USB.

Componentele mecanice ale cititoarelor de tip imager PowerScan 9100 au fost dezvoltate și testate pentru a rezista condițiilor extreme din mediul de lucru, pentru menținerea de standarde constante de citire, fără a sacrifica performanțele sau fiabilitatea. Carcasa ergonomică este ușoară și echilibrată, pentru un nivel optim de confort în timpul operațiunilor intensive de scanare.

Downloads