, ,

Cititor coduri de bare fara fir PowerScan PM9501 – Retail


  • Retail
SKU/PN: PM9501-BK433-RTK10
SKU/PN: PM9501-BK433-RTK20

Caracteristici generale

Această serie cuprinde versiunea versiunea mobilă fără fir cu tehnologia STAR Cordless System de la Datalogic PM9501-RT.
Componentele mecanice robuste ale echipamentelor din seria PowerScan Retail îți garantează funcționarea fiabilă pe termen lung în cadrul activităților de retail. Șocurile repetate de la casa de marcat, respectiv condițiile de utilizare din exterior nu afectează performanțele sau fiabilitatea cititorului, protejându-ți astfel, investiția. De asemenea, gradul de protecție IP65 îți garantează rezistența echipamentului împotriva defecțiunilor cauzate de expunerea la umezeală.
Cititoarele din seria PowerScan Retail îți oferă performanțe de vârf la citirea rapidă și cu precizie a tuturor codurilor de bare comune 1D și 2D, precum și la citirea de coduri de bare de pe ecranele dispozitivelor mobile.

Modelul PowerScan PM9501-RT Retail este oferit cu sau fără afișaj și tastatură cu 16 butoane. Datorită acoperirii radio mari și tastaturii cu funcții complete, aceste cititoare mobile de tip imager pot fi folosite atât la casele de marcat, cât și pentru inventar sau pentru aprovizionare la raft.

Seria PowerScan Retail 9501 este prima serie de cititoare portabile de pe piață care permite citirea de filigrane digitale, inclusiv coduri de bare Digimarc. Această nouă aplicație reduce în mod semnificativ timpul necesar efectuării operațiunilor la casele de marcat. În plus, ambalajele produselor prevăzute cu coduri de bare Digimarc îți permit să interacționezi cu clienții care folosesc dispozitive mobile, aceștia beneficiind de informații suplimentare despre produse, oferte speciale, recomandări, opinii, rețele de socializare etc.

Downloads