, ,

Cititor coduri de bare fara fir PowerScan PM9501


  • Logistica
  • Productie
  • Utilitati
SKU/PN: PM9501-AR433RBK10
SKU/PN: PM9501-AR433RBK20

Caracteristici generale

Gama de cititoare de coduri de bare PowerScan cuprinde echipamente portabile de vârf pentru domeniul industrial, proiectate și produse pentru a face față celor mai dure condiții din mediul de lucru.

Cititorul de tip imager PowerScan PD9531 este modelul cu fir din noua serie. Cititoarele fără fir, de tip area imager, din seria 9501 sunt reprezentate de modelele PBT9501/PM9501. Modelul PM9501 cu sistemul de comunicații radio în bandă îngustă STAR Cordless System™ de la Datalogic.

Cititoarele de tip imager PowerScan 9501 sunt proiectate ergonomic, având o greutate echilibrată și un sistem de țintire intuitiv, pentru cea mai înaltă rată de citire corectă de la prima scanare și reducerea mișcărilor nenaturale din articulația mâinii. În plus, cititoarele de tip area imager PowerScan 9501 sunt prevăzute cu o iluminare neagresivă, cu lumină albă pulsată, pentru evitarea creșterii intensității luminoase și o solicitare mult mai redusă a ochilor în timpul operațiunilor intensive de scanare.

Cititoarele de tip area imager din seria 9501 sunt prevăzute cu tehnologia 3GL (3 Green Lights) oferită în exclusivitate de Datalogic, pentru o confirmare superioară a citirii reușite. Tehnologia „Green Spot” de confirmare a citirii reușite direct pe codul de bare scanat și cele două LED-uri de confirmare a citirii reușite măresc vizibilitatea din orice unghi. Toate modelele sunt prevăzute cu echipări multi-interfață, incluzând cele mai utilizate interfețe: RS-232, Keyboard Wedge și USB și oferă opțional conexiune Ethernet pentru utilizări standard sau industriale.

Cititoarele de tip imager PowerScan 9501 îți oferă o nouă funcție prin tehnologia „Liquid Lens” (lentilă lichidă) pentru mărirea adâncimii câmpului vizual și citirea de coduri de bare standard, lungi și de înaltă densitate. Fiind prevăzute cu tehnologia de detecție a mișcării Motionix™ de la Datalogic, care detectează mișcările naturale ale utilizatorului, cititoarele trec automat în modul corespunzător de scanare (portabil sau prezentare).

Downloads