, ,

Cititor coduri de bare fara fir QuickScan QBT2400


  • Retail
  • Utilitati
SKU/PN: QBT2430-BK-BTK1
SKU/PN: QBT2430-BK-BTK2

Caracteristici generale

Adecvat în mod special pentru aplicații POS, cititorul de tip imager QuickScan QBT2400 este echipat cu un nou sistem de iluminare și țintire dezvoltat cu unicul scop de a reduce solicitarea asupra ochilor în timpul activităților zilnice de scanare. Sistemul constă în iluminare neagresivă în roșu-închis, în combinație cu două triunghiuri LED de culoare albastră care facilitează țintirea codului.

Fiind prevăzut cu tehnologia wireless Bluetooth®, cititorul de coduri de bare 2D, de tip imager, QuickScan QBT2400 poate transmite date prin stația de bază către sistemul gazdă sau către orice alt dispozitiv comercial sau integrat compatibil Bluetooth v3.0.

De asemenea, cititorul de coduri de bare 2D, de tip imager, QBT2400, se poate conecta prin profilul Bluetooth HID la orice tabletă care utilizează sistemul de operare iOS sau Android.

În contextul în care codurile de bare 2D se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare, fiind utilizate pe toate segmentele de piață în domeniul capturii de date, cititorul de coduri de bare 2D, de tip imager, QuickScan QBT2400, își face o intrare spectaculoasă în arenă, oferind un preț accesibil și posibilități practic nelimitate de scanare pe baza tehnologiei area imager. În plus, permite citirea codurilor de pe ecranele telefoanelor mobile și a cardurilor de fidelitate la casa de marcat, putând fi, de asemenea, folosit pentru aprovizionarea la raft, recepția mărfii și verificarea prețurilor.

Downloads