, ,

Cititor coduri de bare fara fir QuickScan QM2400


  • Retail
  • Utilitati
SKU/PN: QM2430-BK-433K1
SKU/PN: QM2430-BK-433K2

Caracteristici generale

Cititorul de coduri de bare 2D, de tip imager, QuickScan™ QM2400, este soluția fără fir ideală pentru numeroase aplicații de uz general de colectare de date, precum operațiunile de la casele de marcat, inventar, verificarea prețurilor și aprovizionare la raft. De asemenea, este o soluție excelentă pentru aplicații de control al accesului la expoziții, târguri și alte evenimente similare care se desfășoară la interior.

Fiind prevăzut cu sistemul STAR Cordless System™ 2.0 de la Datalogic, cititorul de coduri de bare 2D QuickScan QM2400 îți oferă comunicații radio sigure pentru realizarea de conexiuni simple punct la punct, fără risc de interferențe cu infrastructurile Wi-Fi și cu o sensibilitate foarte redusă la obstacole.

Cititorul de tip imager QuickScan QM2400 este prevăzut cu un nou sistem de iluminare și țintire dezvoltat cu unicul scop de a reduce solicitarea asupra ochilor în timpul activităților zilnice de scanare. Sistemul constă în iluminare neagresivă în roșu-închis, în combinație cu două triunghiuri LED de culoare albastră care facilitează țintirea codului.

În contextul în care codurile de bare 2D se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare, fiind utilizate pe toate segmentele de piață în domeniul capturii de date, cititorul de coduri de bare 2D, de tip imager, QuickScan QM2400 își face o intrare spectaculoasă în arenă, oferind un preț accesibil și posibilități practic nelimitate de scanare pe baza tehnologiei area imager. De asemenea, permite citirea codurilor de pe ecranele telefoanelor mobile și a cardurilor de fidelitate la casa de marcat.

Downloads