, ,

Cititor coduri de bare fara fir RIDA DBT6420


  • Sanatate
SKU/PN: DBT6420-HC-BTK1

Caracteristici generale

Cititoarele fără fir, de tip imager, RIDA DBT6400, sunt soluția ideală pentru aplicațiile care necesită conectarea unui cititor portabil de tip imager la dispozitivele mobile. Gama include modele pentru retail și sănătate publică.

Cititorul fără fir de tip imager RIDA DBT6400 de la Datalogic, prevăzut cu tehnologie wireless Bluetooth este partenerul ideal în activitate pentru conectarea cu dispozitivele mobile. Acest cititor de tip imager este un dispozitiv wireless mic și ergonomic, pe care îl poți manevra în mod natural și care, în plus, îți oferă un design modern și elegant. Cititoarele de tip imager DBT6400 includ și un model pentru sectorul de sănătate publică, disponibil în culori pentru acest domeniu.

Cititorul de tip imager RIDA DBT6400 poate fi cuplat cu ușurință cu dispozitive echipate cu Android, Apple iOS și Windows Mobile, precum și cu laptopuri standard cu tehnologie Bluetooth.

Permite scanarea de coduri de bare 1D și 2D, inclusiv a celor deteriorate sau imprimate necorespunzător, precum și de coduri de bare afișate pe ecranul telefonului mobil. Printre principalele sale caracteristici se numără captura de imagini, sistemul de iluminare în alb și cel mai eficient sistem de țintire de pe piață.

Cititorul de tip imager RIDA DBT6400 pentru sectorul de sănătate publică este prevăzut cu carcase antimicrobiene și care permit dezinfectarea, ceea ce îl recomandă ca soluția ideală pentru aplicațiile de scanare de la patul pacientului. Datorită dimensiunilor compacte și greutății reduse, acest cititor mobil de tip imager îți oferă libertate de mișcare în timp ce scanezi, la care se adaugă avantajul prevenirii contaminării încrucișate în spital.

Downloads