, ,

Cititor coduri de bare fara fir RS507


  • Logistica
SKU/PN: RS507X-IM20000STWR
SKU/PN: RS507X-IM20000ENWR
SKU/PN: RS507X-IM20000CTWR

Caracteristici generale

Scanare 1D/2D cu fir/fără fir ”mâini libere”
Cititorul de coduri de bare de tip imager RS507/RS507x ”mâini libere” îți pune la dispoziție un mix superior de tehnologie, design și funcționalitate pentru un nivel superior de productivitate în manipularea coletelor și în aplicații de depozit. Datorită designului ergonomic de vârf, inclusiv regim de funcționare fără fir, cu conexiune Bluetooth®, ai confort și libertate de mișcare fără limite, indiferent de dimensiunile mâinii și indiferent dacă ești dreptaci sau stângaci. Fiind cel mai robust cititor de coduri de bare din categoria sa, RS507/RS507x îți oferă performanțe de vârf și fiabilitate, inclusiv în mediile de lucru solicitante – de la platformele de încărcare, la depozite și linii de producție.

Oferă cele mai bune performanțe de scanare din categoria sa, inclusiv capacitate de scanare comparabilă cu sistemele laser pentru codurile de bare 1D și 2D. Datorită posibilității de scanare omnidirecțională, nu mai este necesară alinierea cititorului și a codului de bare.

RS507/RS507x poate fi cuplat cu ușurință cu majoritatea computerelor mobile Zebra, extinzând posibilitățile de scanare fără fir ”mâini libere” pentru mărirea productivității. Ca dispozitiv opțional cu fir sau fără fir, RS507/RS507x reprezintă o posibilitate simplă și rentabilă de upgrade la scanarea 1D și 2D, fără niciun fel de compromisuri în ceea ce privește performanțele de scanare. De asemenea, RS507/RS507x este compatibil cu majoritatea computerelor mobile Zebra, inclusiv WT4000, MC909x, MC709x, MC3090, VC5090, MC55xx, MC75xx și VC60xx.

Principalele caracteristici și avantaje:

Scanare ”mâini libere”
Îți poți folosi ambele mâini pentru a manipula colete, produse sau materiale pentru un nivel maxim de eficiență și productivitate.

Libertate fără limite la utilizarea fără fir cu conexiune Bluetooth®
Beneficiezi de confortul maxim oferit de un dispozitiv fără fir.

Opțional, adaptor WT4000 cu fir
Reprezintă o posibilitate facilă de upgrade pentru o trecere rentabilă din punct de vedere al costurilor de la cititorul de coduri de bare 1D Zebra RS409 la scanare 1D și 2D, fără compromisuri legate de performanțele de scanare.

Scanare de coduri de bare 1D și 2D
Datorită compatibilității cu o simbologie amplă, permite scanarea tuturor codurilor de bare.

Compatibil cu platforma Zebra MSP (Mobility Software Platform)
Posibilitatea de a configura, aloca, monitoriza și depana echipamentele de la distanță simplifică activitatea și reduce substanțial costurile de implementare și gestionare zilnică.

 IST (Intelligent Sensing Technology)
Combinația de senzori de mișcare și de proximitate în curs de brevetare permite acționarea rapidă și intuitivă a dispozitivului, ceea ce îmbunătățește productivitatea și prelungește perioada de funcționare a bateriei.

Downloads