, ,

Cititor coduri de bare Magellan 3550HSi


  • Retail
SKU/PN: M3550-010200
SKU/PN: M3551-010210-07604

Caracteristici generale

Scanare și mai rapidă a codurilor de bare

Cititoarele revoluționare de tip imager Magellan 3510HSi și 3550HSi cu montare încastrată de la Datalogic sunt proiectate pentru flexibilitate și performanțe de vârf. Ambele îți oferă eficiență de cel mai înalt nivel la categoria lor. Deși la exterior sunt identice, M3510HSi și 3550HSi îți oferă niveluri diferite de performanță pentru a răspunde cât mai bine cerințelor tale. Magellan 3510HSi este un cititor de tip imager de intrare de gamă, care îți oferă un nivel ridicat de eficiență la un preț atractiv. Dacă ai nevoie de putere de procesare mai mare și de un randament superior, modelul de vârf de gamă Magellan 3550HSi îți oferă cele mai bune performanțe de scanare dintre cititoarele cu un singur plan de pe piață. Aceste cititoare sunt adecvate pentru o gamă largă de aplicații, printre care casele de marcat din retail, farmacii și bricolaj. Datorită zonei mari de citire și modului de scanare prin trecere rapidă (sweep) îți oferă randament și fiabilitate. În plus, fiind singurele cititoare orizontale, cu un singur plan, de tip imager de pe piață, Magellan 3510HSi și 3550HSi îți asigură o rapiditate fără egal în desfășurarea activității.

Performanțe maxime cu un produs premium

Cititoarele Magellan 3510HSi și 3550HSi au un design estetic, dublat de durabilitate pentru a face față exigențelor utilizării la casele de marcat. Fiind prevăzute cu platan de inox și sticlă de safir rezistentă la zgârieturi, sunt o completare de valoare în zona de lucru de la casele de marcat. Aceste cititoare Magellan sunt cu siguranță cele mai moderne echipamente și primele de pe piață în ceea ce privește scanarea fără efort a tuturor tipurilor de coduri de bare, inclusiv Digimarc, cu o trecere ușoară între cele mai mici coduri de bare 1D și 2D. Datorită tehnologiei de procesare de ultimă generație și lipsei componentelor mobile, cu aceste echipamente beneficiezi de viteză mare de scanare fără niciun efort. Niciun alt cititor de pe piață nu egalează performanțele cititoarelor încastrate Magellan. Datorită proiectării robuste pentru a rezista la șocuri și protecției la descărcări electrostatice până la 25 kV, cititoarele Magellan 3510HSi și 3550HSi sunt partenerii tăi pe termen lung în materie de eficiență în activitate.

Instalare rapidă „plug and play”

Cu cititoarele Magellan 3510HSi și 3550HSi, instalarea este mai simplă și mai rapidă decât oricând. Cititoarele Magellan 3510HSi oferă un avantaj unic, acela de a utiliza un singur cablu USB pentru alimentare și comunicare. Instalarea la casele de marcat este simplă. Portul USB auxiliar cu care sunt prevăzute ambele produse permite instalarea simplă și rapidă a unui cititor pentru client sau a unui cititor portabil Datalogic. Astfel, beneficiezi de un nivel superior de eficiență și productivitate, nemaifiind necesară ridicarea articolelor mari sau grele din căruciorul de cumpărături pentru a fi aduse în zona de scanare. Desigur, în timp ce casierul se ocupă de scanarea articolelor, clientul își poate scana cardul de fidelitate cu ajutorul cititorului pentru clienți. Acesta este un aspect esențial în contextul actual care impune un mediu ultracurat, ultrasigur și fără contact. În ceea ce privește securitatea, Magellan 3510HSi și 3550HSi pot fi integrate cu majoritatea sistemelor EAS (sisteme electronice antifurt), etichetele nefiind dezactivate decât după ce au fost scanate.

Scanare perfectă de fiecare dată

În prezent, în activitatea de retail, este greu să te concentrezi din cauza zgomotului: echipamentele de la casele de marcat emit tot timpul sunete, oamenii vorbesc, benzile fac și ele zgomot. Datalogic a proiectat cititoarele Magellan 3510HSi și 3550HSi pentru scanare optimizată și ușurință în utilizare. Articolele pot fi scanate cu ușurință datorită senzorului de înaltă performanță și sistemului optic adaptat care acoperă o zonă mare de citire. Cea mai recentă tehnologie de iluminare asigură o lumină neagresivă pentru reducerea întreruperilor și îmbunătățirea performanțelor. În momentul în care un obiect intră în câmpul vizual, nivelul de iluminare se reglează automat pentru citirea corectă a codului de bare, chiar dacă acesta este deteriorat sau imprimat necorespunzător. Personalul poate lucra confortabil, deoarece trecerile se realizează fără lumină intermitentă și fără reflexie. Turele lungi nu mai sunt atât de obositoare și, datorită funcționării eficiente, care nu necesită repetarea scanării, vei fi mulțumit că ai optat pentru Magellan3510HSi sau 3550HSi.

Downloads