, ,

Cititor coduri de bare Magellan 9300i


  • Retail
SKU/PN: 931013110-00310
SKU/PN: 931024111-00321

Caracteristici generale

Cititorul /cântarul Magellan™ 9300i: o nouă categorie de cititoare de coduri de bare de înaltă performanță. Cu tehnologie digitală de tip imager în toate planurile de scanare, cititoarele 9300i scanează fără probleme atât coduri de bare 1D, cât și 2D, fără să fie necesară alinierea articolelor de către casier.

Cu o înălțime mai degrabă convențională și cu ferestre de scanare de mari dimensiuni în plan vertical și orizontal, Magellan 9300i permite poziționarea optimă a ecranelor tactile de la casele de marcat cu sau fără casier, terminalelor de plăți și imprimantelor, asigurând, în același timp, o poziție ergonomică și confortabilă a casierilor care lucrează stând pe scaun sau în picioare.

Cititorul Magellan opțional, pentru clienți permite angajarea simplă a clienților în programe comerciale mobile, aceștia având posibilitatea de a scana coduri de bare de pe ecranul telefonului mobil sau de pe cupoane tipărite, în timp ce casierul scanează în paralel articolele, pentru scurtarea semnificativă a duratei totale a tranzacției.

Datorită funcțiilor și opțiunilor inovatoare, precum tehnologia de monitorizare a articolelor cântărite/de prevenire a pierderilor ScaleSentry™, platanele AllWeighs™ și compatibilitatea cu principalele sisteme EAS, cititoarele 9300i sunt special concepute pentru reducerea pierderilor la casele de marcat.

Downloads