, ,

Cititor coduri de bare Magellan 9400i


  • Retail
SKU/PN: 941024113-00053
SKU/PN: 941013112-03053

Caracteristici generale

Cititorul/cântarul Magellan 9400i: o nouă categorie de cititoare de coduri de bare de înaltă performanță. Cu tehnologie digitală imager în toate planurile de scanare, cititoarele 9400i scanează fără probleme atât coduri de bare 1D, cât și 2D, fără să fie necesară alinierea articolelor de către casier.

Cu o înălțime mai degrabă convențională și cu ferestre de scanare de mari dimensiuni în plan vertical și orizontal, Magellan 9400i permite poziționarea optimă a ecranelor tactile de la casele de marcat cu sau fără casier, terminalelor de plăți și imprimantelor, asigurând, în același timp, o poziție ergonomică și confortabilă a casierilor care lucrează stând pe scaun sau în picioare.

Cititorul Magellan opțional, pentru clienți permite angajarea simplă a clienților în programe comerciale mobile, aceștia având posibilitatea de a scana coduri de bare de pe ecranul telefonului mobil sau de pe cupoane tipărite, în timp ce casierul scanează în paralel articolele, pentru scurtarea semnificativă a duratei totale a tranzacției.

Datorită funcțiilor și opțiunilor inovatoare, precum tehnologia de monitorizare a articolelor cântărite/de prevenire a pierderilor ScaleSentry, platanele AllWeighs și compatibilitatea cu principalele sisteme EAS, cititoarele 9400i sunt special concepute pentru reducerea pierderilor la casele de marcat.

Downloads