, ,

Cititor coduri de bare Magellan 9800i


  • Retail
SKU/PN: 9810210220-04353
SKU/PN: 9810210221-04321

Caracteristici generale

Cititorul Magellan 9800i oferă tehnologie de tip imager de cel mai înalt nivel pentru scanare fiabilă și randament maxim, atât pentru coduri de bare 1D, cât și 2D. Este primul cititor de coduri de bare pentru magazine alimentare din lume care utilizează integral tehnologie digitală de tip imager de cel mai înalt nivel.

Datorită proiectării neconvenționale, oferă o ergonomie superioară, înălțimea redusă permițând o poziționare mai bună a ecranelor tactile de la casele de marcat cu sau fără casier, terminalelor de plăți și imprimantelor de bonuri. Difuzorul amplasat central asigură confirmare auditivă, folosind fișiere WAV personalizabile, pentru o mai mare fidelitate. Fereastra orizontală de scanare de mari dimensiuni este poziționată ergonomic atât pentru casierii care lucrează stând pe scaun, cât și pentru cei care stau în picioare.

O funcție unică, disponibilă opțional, este TDR (Top Down Reader – citire de sus în jos), care permite scanarea fără întreruperi a articolelor prevăzute cu coduri de bare la partea superioară. Cititorul Magellan 9800i cu TDR este, de asemenea, echipat cu un cititor de tip imager pentru client care permite acestuia scanarea rapidă și ușoară a cupoanelor digitale de pe dispozitivele mobile, precum și a cupoanelor tipărite și a cardurilor de fidelitate.

Downloads