Showing all 9 results

Acuratețea prețurilor este un detaliu de o importanță incontestabilă, motiv pentru care afișarea prețurilor prin metode clasice (non electronic) nu mai reprezintă o metodă viabilă, adaptată comerțului modern. Utilizarea de etichete electronice raft, are ca și avantaj principal faptul că permite actualizarea în timp real a prețurilor, printr-o simplă apăsare de buton, asigură eliminarea erorilor umane, dar și administrarea cu usurință a promoțiilor din magazin. Prin investiția în etichete electronice pentru raft, puteți uita complet de utilizarea hartiei si a pixului, metodă ineficintă, demodată și consumatoare de timp, care nu oferă toate informațiile necesare clienților și, de asemenea, este predispusă erorilor. Dacă economia de timp ar reprezenta unul din principalele avantaje al implementării eichetelor electronice pentru raft, în plus, acestea îmbunătățesc totodată și experiența de cumpărare a clienților, care nu vor mai fi nevoiți să scaneze produse sau să aștepte să se poată informa cu ajutorul personalului din magazin.

Ce avantaje vă poate aduce investița în etichete electronice pentru raft?

Soluția de etichete electronice la raft reprezintă o metodă simplă și ingenioasă, ce utilizează tehnologie modernă, digitală, și oferă un control absolut asupra prețurilor și informațiilor oferite clienților despre produsele comercializate la raft. Unul dintre avantajele de bază ale acestei soluții moderne îl reprezintă faptul că actualizarea prețurilor din magazine se realizează în timp real, scalabil indiferent de numărul de magazine din rețea și în mod automat. Astfel se vor reduce substanțial neconcordanțele ce pot aparea între prețul de la raft și cel din sistem, identificat la casierie. Totodată, se poate vorbi și de o acuratețe mult mai mare a schimbării prețurilor, fiind eliminate erorile umane și pot fi puse la dispoziția clientului un număr mult mai mare de informații transmise de producător, însă reprezintă și o metodă eficientă de promovare la raft a ofertelor promoționale. Astfel, clientul percepe o experiență de cumpărare îmbunatațită semnificativ. În ansamblu, investiția în etichete electronice pentru raft reprezintă o necesitate a comerțului modern, ce aduce multiple beneficii atât retailer-ului, cât și clientului.

Ce aspecte trebuie luate în calcul la alegerea etichetelor electronice pentru raft?

Procesul de selecțtie al unor etichete electronice ar trebui să se realizeaze întotdeauna în funcție de câteva criterii de selecție simple, precum mărimea display-ului, rezoluția, frecvența de funcționare, dar și alimentarea. Toate aceste detalii vă pot ajuta să luați decizia optimă, corelată pe deplin cu cu nevoile firmei dvs.

Link-uri rapide: Cantare electronice, Terminale mobile, Cititoare coduri de bare


  • Retail