, , ,

Imprimanta carduri Zebra ZXP seria 7


  • Sanatate
  • Utilitati
SKU/PN: Z73-AM0C0000EM00
SKU/PN: Z72-000C0000EM00

Caracteristici generale

Prevăzută cu tehnologie Zebra de ultimă generație pentru imprimarea de carduri, imprimanta ZXP seria 7 îți oferă o înaltă calitate de imprimare. ZXP seria 7 beneficiază de o proiectare inovatoare. Se adaptează automat la grosimea cardului, iar ribonul este simplu de încărcat. Datorită ghidajelor colorate și panoului de comandă cu ecran LCD, clar structurat este foarte ușor de utilizat.

Piețele primare pentru imprimanta ZXP seria 7 sunt:

  • Sănătate publică
  • Transporturi și logistică
  • Horeca și evenimente

Principalele aplicații:

  • Aplicații de volum mediu-mare
  • Carduri securizate de identificare și control al accesului
  • Carduri pentru retail, Horeca și evenimente
  • Educație
  • Emitere securizată și pe loturi

ZXP seria 7 este imprimanta Zebra cea mai performantă pentru aplicații de imprimare direct pe card.

Imprimanta ZXP seria 7 oferă o opțiune de laminare pe o singură parte și pe ambele părți. Datorită modului de proiectare a sistemului brevetat de laminare fără pierderi, se reduc deșeurile și scad costurile prin eliminarea necesității materialului-suport.

Performanță: lucrează așa cum îți dorești
Imprimanta ZXP seria 7 este proiectată pentru a răspunde exigențelor mediului de afaceri de astăzi. Este proiectată robust și poate fi pusă în funcțiune imediat pentru a fi utilizată în medii și pentru aplicații diverse. În plus, datorită tehnologiei de imprimare, asigură o calitate de imprimare și o intensitate a culorilor apropiate de calitatea fotografică. De asemenea, permite imprimarea margine la margine, iar laminatorul asigură securitatea cardurilor și prelungește durabilitatea imaginii imprimate.

Productivitate: viteză mare și întreținere redusă
Imprimanta ZXP seria 7 îți oferă viteze mari de imprimare pentru mărirea productivității și reducerea timpului de așteptare. Datorită vitezelor mari de imprimare, se pot efectua până la 3 activități simultan (codificare, imprimare și laminare) pentru un randament optim. Datorită compartimentului de carduri de mare capacitate, ribonului și rolelor de laminare sincronizate, este ușor de integrat și necesită întreținere redusă; la acestea se adaugă încărcarea simplă a ribonului și ușurința în operare.

Adaptabilitate: răspunde cerințelor actuale și viitoare
Imprimanta ZXP seria 7 îți oferă un nivel ridicat de flexibilitate. Poți selecta diverse opțiuni după cum ai nevoie, astfel încât să îți extinzi portofoliul de aplicații de imprimare și, în același timp, să îți controlezi investiția. Opțiunile includ imprimarea pe o față sau pe ambele fețe, laminare fără deșeuri pe o parte sau pe ambele părți. De asemenea, ai la dispoziție mai multe opțiuni de codificare și conectare, printre care codificare UHF și conexiune wireless.

Rentabilitate: consumabile proiectate pentru un cost minim per card
Imprimanta ZXP seria 7 funcționează cu ribonul Zebra True Colours seria ix și cu folia de laminare Zebra True Secure seria I. Laminarea cu Zebra True Secure reduce riscul de falsificare și prelungește durata de viață a cardurilor de înaltă securitate. Atât în cazul riboanelor, cât și al foliilor de laminare se utilizează tehnologii inteligente pentru consumabile care permit detectarea automată și calibrarea imprimantei.

Downloads